Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platinum - jak wygrać?

LechFuckYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Udało mi się dostać do platyny ale mam mały teraz z nią problem.

Mianowice poziom już jest wysoki i na pewno trzeba współpracować żeby wygrać grę.

I zauważyłem że wystarczy u jednej osoby brak zainteresowania drużyną żeby przegrać grę.

Moje pytanie do was jest : Jak postępować z takimi osobami żeby wygrać grę ? I po proszę jeszcze jakieś rady 

od doświadczonych graczy żeby stać się lepszym graczem.

Z góry Dziękuje za rady i poświęcenie mi czasu.

Opublikowano

Polecam Motywacje tej osoby , zwracaj uwagę na to abyś Ty albo inny gracz z twojej drużyny nie obrażał jej ;) .

Ściągnij program "Lol Recorder" służy on do nagrywania powtórek , oglądaj je i patrz jakie popełniasz błędy ,wystarczy że przeanalizujesz sobie taką jedną powtórkę i już wiesz wszystko .

212z9rs.jpg

Opublikowano

Reportować ich za brak komunikacji z drużyną lub ogarnąć ich podczas gry. Graj jak najlepiej potrafisz, a powinno być dobrze. ;-)

Opublikowano

-Spróbuj uczyć się na błędach

-Jeśli ktoś flami to po prostu powiedz żeby się ogarnęli
-Jeśli w champ select ktoś pisze (I go mid and i dont respect pick order) pisz "If you're in plat and you dont respect pick order you don't deserve that league" <- U mnie zawsze działa :v
-Pomagaj, motywuj ally

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Hahahha, poziom tak wysoki? nie zauważyłem ;> Generalnie to poziom jest niższy niż GII/GI, nie wiem czemu mi mmr dropło, skoro mając G1 grałem z plat I/d5, wbiłem p5, grałem podobnie, awansowałem do p3, spadłem do p4 i nagle mam 'bunch of retards' i ciągle teraz siedzę w 5 :3

167161466687770313241.png

Opublikowano

w platynie masa boostowanych dzieci.

ale to zależy bo teraz za bost z golda np 5 do platyny 5 to z 200 zl jak nic a w dzisiejszych czasach i w Polsce rzadko kto ma tyle hajsu zwłaszcza dziecko ! 

Opublikowano

Musisz starać się panować nad flamer'ami(a jeśli po jakichś trzech prośbach to nie działa, a 90% wiadomości takiej osoby to flame to napisz "pls guys mute xxx") oraz pisać grzecznie do takiej osoby "pls come with us xxx", zamiast "come xxx!", bo mała rzecz, a pierwsze jest prośbą, a drugie wygląda jak rozkaz i robi to różnicę :D Aczkolwiek z tego co widziałem dzisiaj u mnie(G3 póki co) to najlepiej działa na drużynę, jeśli masz dobre staty, a oni remisują/przegrywają linie(miałem np. 8/0 na midzie to się wszyscy słuchali, a mieli staty typu 3/3, 2/4:D). Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem :P Pozdro i powodzenia.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie pisz mu nic, ale spamuj pingami. Wgl ostatnio zauważyłem, że lepszą komunikację dają pingi niż chat. Jak kogoś chcemy w innym miejscu spamuje zielonym itp.

Opublikowano

ehh nie rozumiem nie których ludzi, mój ostatni ranked wyglądał tak : wysłali mnie na supporta gra się rozpoczyna , mój adc odał  frist bloda i uciek na afka, jungler dobił do 0/3 tak samo afk i jak mam wygrać takiego rankeda ? 

Opublikowano

Drophack i nie będziesz przegrywał przez raków :) takiej osoby raczej nie przekonasz, raczej jest to dziecko wyboostowane po 10/11 lat, <10 cm, móżdżek mały, szare komórki nierozwinięte, powiesz żeby grał to ten strzeli foszka i pójdzie trolla/afka/feeda

A za drophacka nie dostane bana ?

Opublikowano

A za drophacka nie dostane bana ?

Teoretycznie nie, aczkolwiek w praktyce są zabronione, to rito ma raczej wyjebane. Tylko dropuj ważne gry, jak ktos zobaczy zielona historie cala to wiesz ;)

Do kolegi wyzej. To nie jest fun. Jezeli dostajesz idiotow, ktorzy Ci celowo niszcza gre feedujac trollujac/wychodzac, afkujac np w promo do wyzszej ligii/dywizji czemu masz przez nich przegrać?

Opublikowano

Teoretycznie nie, aczkolwiek w praktyce są zabronione, to rito ma raczej wyjebane. Tylko dropuj ważne gry, jak ktos zobaczy zielona historie cala to wiesz ;)

Do kolegi wyzej. To nie jest fun. Jezeli dostajesz idiotow, ktorzy Ci celowo niszcza gre feedujac trollujac/wychodzac, afkujac np w promo do wyzszej ligii/dywizji czemu masz przez nich przegrać?

ja tak za bardzo nie znam się na drophacku czy mógłbyś mi podać do ściągnięcia ? i jakiś mini poradnik ?

Opublikowano

To jest Lol, raz sie trafi w twoim teamie troll a raz w przeciwnym.

4zzt3n.png

Opublikowano

W brazie i silverze nie można tak powiedzieć, w końcu tam możesz wygrać 1v10, ale w goldzie/plat tak jak wspominałem - mieszanka.

Gralem w goldzie, gralem w platynie.Bolow czy drophackow nie uzywalem. Raz mialem w teamie goscia ze statami 2/20, a raz ktos mial i jakos lecialo..

Wtedy zakonczylem grac w lola i zaczynam znowu. 

4zzt3n.png

Opublikowano

tak , ale ja chce drophacka używać w ostateczności , bo wpadłem losing streak i nie wiem jak z tego wyjść . zastanawiałem się nad bolem ale uznałem że to całkowicie oszustwo to wtedy nie gra !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...