Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#1 Hello World!

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@mistake010 Twoje poradniki są typowo zjechane z forum bola, tylko przetłumaczone.

hahahahaha jakby twój nie był hah

http://botoflegends.com/forum/topic/9659-tutorial-programing-in-bol-for-dummys-lesson-1/

I jeszcze te wytłumaczenie OnLoad hah, koleś ty wiesz wgl. o czym piszesz? Nie opisałeś OnTick, OnDraw, OnUnload, OnWndMsg, OnCreateObj, OnDeleteObj, OnProcessSpell, OnSendChat, OnReset, a OnLoad wytłumaczyłeś jak pięciolatkowi... 

b_560_95_1.png

Opublikowano

hahahahaha jakby twój nie był hah

http://botoflegends.com/forum/topic/9659-tutorial-programing-in-bol-for-dummys-lesson-1/

I jeszcze te wytłumaczenie OnLoad hah, koleś ty wiesz wgl. o czym piszesz? Nie opisałeś OnTick, OnDraw, OnWndMsg, a OnLoad wytłumaczyłeś jak pięciolatkowi... 

OnWndMsg jest prawie nieuzywane. Ale mniejsza o to, @Necek123 do mnie naskakujesz, ze sciagam z forum BoLa, a sam podpierniczasz tlumaczac wszystko slowo w slowo i nic od siebie nie dodajac.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

OnWndMsg jest prawie nieuzywane. Ale mniejsza o to, @Necek123 do mnie naskakujesz, ze sciagam z forum BoLa, a sam podpierniczasz tlumaczac wszystko slowo w slowo i nic od siebie nie dodajac.

Chodziło mi o to, że napisał poradnik oparty o callbacki, a opisał tylko jeden z nich. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...