Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konsola ma błędy z pluginami !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z moim serwerem otóż chodzi o niewyjaśniony dla mnie problem ;/

chodzi o pluginy

objaśnię

dawniej przy pluginie MOTD nie było błędów teraz jak go mam wywala mi serwer i spamuje konsole

usunąłem go i ok problem ustał konsola nie spami błędami

teraz wgrałem plugin factions  jeszcze z starej edycji gdzie tam chodził gildie spoko itp i mam wrażenie ze chyba teraz przez gildie zaczyna wywalać

podam logi na końcu postu

i Co może być tego przyczyną

Dawne działające pluginy teraz powodują wyłączanie się serwer'a

plugin na gildie nie wgram inny ponieważ instalowałem kilka wersji i żadne nie działały jedynie te działają

i wlasnie dlaczego te pluginy które działały teraz nie działają

mam serw dziennie jest 100+osób i muszę szybko znaleść odpowiedz

serwer mam 1.5.2

reszte pytań proszę zadawać w komentarzu i proszę śledzić ten temat

za błędy naprawdę przepraszam pisałem w pośpiechu

Logi:

logi.rar

Cześć :)

Uczeń
Opublikowano
[skript] Error while loading plugin hooks

2014-08-02 06:00:22 [sEVERE] [skript] invalid line - all code has to be put into triggers (pliczka.sk, line 1: #####################')

2014-08-02 06:00:22 [sEVERE] [skript] invalid line - all code has to be put into triggers (pliczka.sk, line 4: #####################')

2014-08-02 06:00:22 [sEVERE] [skript] '"-&cklasa "premium" na mob arenie"' is not a text (pliczka.sk, line 14: send "-&cklasa "premium" na mob arenie"')

2014-08-02 06:00:22 [sEVERE] [skript] '"-&cklasa "premium" na mob arenie"' is not a text (pliczka.sk, line 29: send "-&cklasa "premium" na mob arenie"')

2014-08-02 06:00:22 [sEVERE] [skript] '"-&cklasa "premium" na mob arenie"' is not a text (pliczka.sk, line 45: send "-&cklasa "premium" na mob arenie"')

2014-08-02 06:00:22 [sEVERE] [skript] '"&6Zarobek - info pod komenda &b/zarobek"'' is not a text (pliczka.sk, line 62: send "&6Zarobek - info pod komenda &b/zarobek"'

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Jaki masz silnik? Jak craftbukkit to zmień na spigot, jest wydajniejszy i wywala mniej błędów. Logów nie przeglądałem bo jestem na fonie i mi sie nie chce ale patrząc na to co napisał kolega @1361622928-U485574.pngMuo mam wrażenie że ty nie znasz podstaw angielskiego.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Jeśli aktulizowałeś silnik pobierz też faction i mcore pod wersje yaką jaką masz na 100% nie będziesz miał błędów jak wszystko zrobisz dobrze

Nieregulaminowa sygnatura.

Uczeń
Opublikowano

@D4n100 Z czego to wnioskujesz? 

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

Kliknij mnie!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMuo bo mu podałeś na tacy w czym tkwi problem a on dalej nie ogarnia (albo nie zna podataw angielskiego)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Uczeń
Opublikowano

@D4n100 Ach, myślałem że masz zastrzeżenia do mojego angielskiego... ;) 

1792069e00b756d8gen.png

Kliknij mnie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...