Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobienie czegoś innego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema forumowicze, zdałem sobie sprawe, że moje zycie jest w c**j monotonne. Szkoła/komputer/siłownia/osiedle i nic poza tym.

Macie może jakiś pomysł, na zrobienie czegoś całkiem innego w życiu, czego co się na codzień nie robi? Myślałem, żeby pójść na rynek i zagadywać do całkiem obcych ludzi, może poznam kogoś ciekawego kto wniesie coś nowego w moje zycie. Macie jakieś pomysły? Dam like 

@Edit

Nikt nie ma pomysłu na naprawde oryginalne spędzenie czasu? :D 

Opublikowano

Zapisz się na jakaś sztukę walki.Możesz poznąc kogoś nowego.Możesz też zapisać się do jakiejś ciekawej organizacji młodzieżowej.U mnie w mieście jest np. Związek Strzelecki, może u ciebie też będzie.

Opublikowano

Skok z spadochronem z samolotu lub z bandzi. Jazda ekstremalna rowerem po lasach itp. Granie na jakimś instrumencje. Znalezienie pracy i zony?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

ja chciałbym pójść w dzicz i spróbować tam przetrwać z kilkoma rzeczami, ale to jak będę starszy, może też spróbujesz

<>

Opublikowano

Kup sobie deskorolke i katuj tricki. Przyjemna zabawa jak jesteś cierpliwym i wytrwałym, ale trzeba mieć kolegów. Polecam też kupić kostkę rubika shengshou aurora i nauczyc sie ukladac na czas. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Zapisz się na jakaś sztukę walki.Możesz poznąc kogoś nowego.Możesz też zapisać się do jakiejś ciekawej organizacji młodzieżowej.U mnie w mieście jest np. Związek Strzelecki, może u ciebie też będzie.

Oczywiście, że chodze na sztuki walki.. jednak to wciaz za malo

Skok z spadochronem z samolotu lub z bandzi. Jazda ekstremalna rowerem po lasach itp. Granie na jakimś instrumencje. Znalezienie pracy i zony?

Tak z dupy nie pojde sobie i nie skocze z samolotu, praca i żona w wieku 17lat? Nie dzieki

Kup sobie deskorolke i katuj tricki. Przyjemna zabawa jak jesteś cierpliwym i wytrwałym, ale trzeba mieć kolegów. Polecam też kupić kostkę rubika shengshou aurora i nauczyc sie ukladac na czas. 

Nie pociąga mnie ani deska ani kostka rubika

Rób nietypowe rzeczy takie jak gwałcenie księży albo podgrzewanie obiadu kostkami lodu.

#top

Po prostu znajdź sobie dziewczynę, lol.

Księży już gwałciłem, znudziło mi się,  szukać dziewczyny na siłę? Bez sensu. 

@sensus12

Czemu nie? Naoglądałem się wapniaka, ravgora itd i stad taki pomysł.  

Opublikowano

Wbijaj platyne w lolu.

Nie no, polecam pograc w kosza, jesli juz troche chodzisz na silke to pewnie mase masz, do amatorskiego kosza starczy nawet 180. Jak sobie wyrobis technike i okaze sie ze masz smykalke to cie calkowicie wciagnie ;). Oczywiscie moze w druzynie w twoim miescie beda koxy, ktore trenuja po 12 lat, ale zawsze jest przyjemnosc z gry :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

to sobie strzelbe skołuj

Nie da rady, kieruje się zasada: Walcz pięścią a nie nożem, ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem

@MCdeCrasher

Platyna1 w lolu :D 

Mówisz o zapisaniu się do jakiegoś klubu koszykarskiego? Gram czasami na osiedlu, ale żeby wziasc sie za to na poważnie to raczej nie.

Opublikowano

a co lubisz jeszcze robić oprócz rzeczy które wymieniłeś

Ciezko powiedziec, wielu rzeczy jeszcze nie probowalem

Może parkour?

Myślałem nad tym, dobre jak cię gonią psy ale mam problem, że nie znam osoby która by mi pomogła w tym, tak sobie nie wyjde i nie zaczne skakać, ktoś musi mi wytłumaczyć co i jak

Opublikowano

Ciezko powiedziec, wielu rzeczy jeszcze nie probowalem

Myślałem nad tym, dobre jak cię gonią psy ale mam problem, że nie znam osoby która by mi pomogła w tym, tak sobie nie wyjde i nie zaczne skakać, ktoś musi mi wytłumaczyć co i jak

w parkourze teoria nie jest tak ważna jak praktyka. Nawet jeśli będziesz źle wykonywał trick to w końcu zrobisz go poprawnie. Są poradniki na yt. Polecam spróbować parkoura jak masz gdzie skakać

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dziewczyna? Wait, przecież żadna, z którą można porozmawiać o czymś więcej niż szlugach nie leci na dresów.

W takim razie nie mogę ci pomóc, ale życzę powodzenia w szukaniu sensu istnienia.

Opublikowano

Ostatnio też miałam taki punkt w swoim życiu :)

Po prostu będąc raz w autobusie podeszłam do pewnej dziewczyny i jej powiedziałam, że ma ładne piegi. Przedstawiłyśmy się sobie, zaczęłyśmy pisać, rozmawiać, spotykać się. Chodziłyśmy o północy po cmentarzach, lasach, leżałyśmy nad jeziorem do 3 rano, oglądałyśmy filmy, głupie youtube channele, szukałyśmy skrzynek z geocaching i wiele, wiele więcej. Zakochałam się w niej, a ona we mnie (tak wyszło, że obie jesteśmy tej samej orientacji). Teraz akurat jej nie ma w mieście, strasznie za nią tęsknię. Czekam aż przyjedzie i będziemy nadal kontynuować znajomość i listę 100 things to do :) Tobie też życzę podobnej historii :D

Opublikowano

Dziewczyna? Wait, przecież żadna, z którą można porozmawiać o czymś więcej niż szlugach nie leci na dresów.

W takim razie nie mogę ci pomóc, ale życzę powodzenia w szukaniu sensu istnienia.

Jestem kibicem, nie jestem dresem. Szlugów nie pale, sportowy tryb życia. Szkoda mi takich ludzi jak ty

@Rhide

Dzięki, parkour wydaje się fajny, może spróbuje w najbliższym czasie 

@Vaents

Lista 100things to do (ja bym tu dopisał jeszcze: before die)? Fajny pomysł, może sam nawet coś takiego ogarne 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...