Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Islandworld i chestshop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z pluginami Islandworld i Chestshop. Gdy gracz tworzy sklep na działce inni gracze nie mogą w nim kupować. Jak klikają na tabliczkę nie wyświetla się żadna informacja. Na innych światach sklepy działają bez problemu. Kiedy Op próbuje coś kupić nie ma żadnego problemu więc to najprawdopodobniej jakaś "ochrona" od Islandworld jednak w konfiguracji nic nie mogę znaleźć . Ewentualnie może to być jeszcze sprawka Multiverse Core  ale tutaj też sprawdzałem i nie mam pomysłu co może być tego przyczyną.

Proszę o szybką pomoc!

DIAMENTOWY GLOB - sieć serwerów Minecraft ip: s1.diaxglob.pl

Opublikowano

Tyle to i ja wiem. Nie chce zmieniać bo mnóstwo osób ma już założone wyspy. Pytałeś się czy ktoś może wie jak ominąć lub wyłączyć tą blokadę.

Uczeń
Opublikowano

Sprawdź uprawnienia dla obu pluginów, może jakichś nie nadałeś.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Sprawdź czy jest możliwośc wyłączenia ochrony dla tabliczek w configu IslandWorld. Jeżeli nie to sprawdź również w ChestShop ale wątpię żeby tam bylo lub najnormalniej zmień plugin tak jak ci proponuje HardStyl3r_PL ;)

00768247823007970726.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Problem rozwiązany - wystarczy poszukać w configu zarówno chestshopu jak i island world.

ZAMYKAĆ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...