Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak strollować grę?

Mentalism

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko! Jak strollować grę na brązie żeby przegrać? Bo problem polega na tym, że właśnie nie umiem! Od razu mówię... Podawajcie picki/bulidy itd tylko takie żebym bana nie dostał :). Od razu mówię, feedować nie mam zamiaru specjalnie bo dostanę szybko bana (oczywiście w miarę możliwości staram się także umierać).

Podawajcie bulidy/chempiony itd. i jak przegrać mecz. Jeśli ktoś będzie chciał będę mógł wrzucać potem z takich "strollowanych" gier ss'y.

//Btw. Wszelki spam od razu zgłaszam, pewnie będzie duży hejt, ale cóż... Miód dla uszu.

Opublikowano

LOL, tego jeszcze nie grali. 

Bierzesz garena, całą grę umierasz w odpowiednich momentach czasu (czyli dajmy na to 3minuty), piszesz "damn, sorry for my bad preformance mates", nie flamujesz tylko zachowujesz się jak normalny, słaby gracz.

Niestety nie wiem czy Ci się uda to zrobić bez złapania bana, teraz bany sypią się z automatu, także nie warto chyba próbować.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Idz yi pod ap i mów ze bedziesz tankiem, ogólnie rob itemy pod postacie takie które nikt nie robi ;d

typu np rammus zamiast jechac nim pod tanka to idz pod ad. 

Ashe jak grasz to zamiast isc na ad rob ap

Gp pod ap

Postacie ktore mają przeliczniki na ap ale są ad, to budujesz je pod ap i na odwrót.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Idz yi pod ap i mów ze bedziesz tankiem, ogólnie rob itemy pod postacie takie które nikt nie robi ;d

Gp pod ap

Postacie ktore mają przeliczniki na ap ale są ad, to budujesz je pod ap i na odwrót.

Hmmm, w sumie miałem rozkmine aby właśnie pójść tak właśnie. AP ashe mi nie dali na adc iść to poszedłem na mida AD shaco vs lb -.-. Skończyło się tak, że mecz przegrałem (z czego się cieszę), ale popatrzcie:

post-1171972-0-77364100-1406980517_thumb.png

Niby starałem się feedować tą lb oczywiście tak aby nie odstawać od teamu ponad normę, żeby nie dać im pretekstu do feedowania, farmiłem sobie jungle i udawałem, że jestem dobry. Czasami zabijałem enemy, żeby nie było. Chociaż jak teraz nad tym myślę to mogłem bulid stosować bardziej trollololo.

Dobra lecę zagrać ap ashe, dam potem ss'a.

Opublikowano

mnie najabardziej wkurwia jak ktoś flajmuje i nie potrafi pisać poprawnie po angielsku omfg u nob re tard

moj znajomy czesto pisze np. phantom na pantehona i inne zjebane rzeczy

czyli pisz nie poprawnie po angielsku

<>

Opublikowano

lool. Jaki typ :D Tego jeszcze nie było, ale nie jestem juz w bronze to leje na to ;p

Musisz się zachowywać jak słaby gracz itp. Na przykład piszesz, że starasz się to ugrać, ale masz dzisiaj słaby dzien etc :D W bronzie bana nie dostaniesz. Tam na co dzien jest jakieś gówno co nie musi udawać a jest zjebany. ;/

Opublikowano

Piszesz że idziesz mida/adc bierzesz smite i kradniesz junglerowi buffy THE END . On idzie afk i dostaje bana a ty trolujesz w najlepsze:)

Opublikowano

@Reph3at Powiem Ci tyle jesteś idiotą ;) , zacznijmy od tego że nie przez  te "raki" nie wybiłeś się tylko przez swoją głupotę ;) istnieje takie coś jak LOL Recorder oglądaj swoje powtórki i szukaj błędów jakie popełniałeś. Zwalić na drużynę jest najlepiej. Aa i skoro masz MMR Platyny III to nie możliwe jest że przydziela Ci gówna do Teamu . 

@Edit Samemu też gre mozna wycerrować ;)

212z9rs.jpg

Opublikowano

@Reph3at Powiem Ci tyle jesteś idiotą ;) , zacznijmy od tego że nie przez  te "raki" nie wybiłeś się tylko przez swoją głupotę ;) istnieje takie coś jak LOL Recorder oglądaj swoje powtórki i szukaj błędów jakie popełniałeś. Zwalić na drużynę jest najlepiej. Aa i skoro masz MMR Platyny III to nie możliwe jest że przydziela Ci gówna do Teamu . 

@Edit Samemu też gre mozna wycerrować ;)

sugerujesz że jak ma się mmr platyny 3 w goldzie to dostajesz dobre teamy, a mając normalne mmr będąc w platynie 3 to już nie? bo nie zbyt rozumiem. czy plat 3 to jest już taka wysoka liga wg ciebie? 

Opublikowano

Gp pod ap

Chyba budujesz postać która nie ma przelicznika z AP i robicz ją pod AP (kosa).

gold 1, mmr plat 3, pozdrawiam.

Ale ty chyba czegoś tu nie rozumiesz. Jeżeli siedzisz na jednej lidze i nie możesz wyjść to automatycznie twoje mmr wraca do Golda I. Czyli wygrywając i przegrywając na zmiane obniżasz swoje mmr.  Pozdrawiam

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

sugerujesz że jak ma się mmr platyny 3 w goldzie to dostajesz dobre teamy, a mając normalne mmr będąc w platynie 3 to już nie? bo nie zbyt rozumiem. czy plat 3 to jest już taka wysoka liga wg ciebie? 

Platyna moim zdaniem to już nawet " wysoka liga".

A pozatym to chyba logiczne ? Mając mmr platyny III tak ciężko wyjść z Golda ?

212z9rs.jpg

Opublikowano

gold 1, mmr plat 3, pozdrawiam.

Gosh >.< Czemu każdy sobie zawyższa mmr i podnosi jakby ligę wtf. Jesteś gold 1 to jesteś gold 1 a nie jakieś mmr plat 3 WTF To w takim razie ja tak samo mogę napisać D1 MMR Challenger 564 LP L O L ? I wg. Ciebie to jesteś ,,niby" albo grasz na ,,niby" poziomie Platyny 3 to tak samo ja gram na challenger 564 LP mimo, że mam 95 lp d1 >.< Łebsko level hard !

@top Polecam Pridéstalkerra on wie jak trollować nawet ma specjalne runy do trollowania xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Team mnie wycarrował fck! A muszę jeszcze przegrać dwie gry, bo inaczej silver V -.-.

Ale powiem wam, że ap ashe się nie sprawdza, udając, że coś robię robię coś!

Autoattackami ich zabijałem :(. Dwa razy jak puściłem losowo ulty na spawn to zabiłem ich xDD.

Starałem się nie odstawać dedami od nich, ale kurde!

post-1171972-0-93401500-1406984701_thumb.png

Opublikowano

No i po co niszczyć grę innym ? Jak będziesz miał kilka zgłoszeń to możesz dostać bana ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

2up niezle tak jak cie uczyłem :D

jakie to ma znaczenie?

Jak grasz na bolu to tez psujesz innym rozgrywke..

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

2up niezle tak jak cie uczyłem :D

@Vaiktar jakie to ma znaczenie?

Jak grasz na bolu to tez psujesz innym rozgrywke..

Wgl. to jest takie trolololo jak ze spawna puszczasz arrowa na enemy spawna i go zabijasz XDDD.

Na koniec mój arrow bił po 1.2k dmg i solowałem orianne :(.

Opublikowano

Wgl. to jest takie trolololo jak ze spawna puszczasz arrowa na enemy spawna i go zabijasz XDDD.

Na koniec mój arrow bił po 1.2k dmg i solowałem orianne :(.

Mam pytanie, jaki masz interes w przegrywaniu innym gier?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mam pytanie, jaki masz interes w przegrywaniu innym gier?

Bo chce spać do brązu V, a potem mieć fun z wygrywania troll postaciami :).

Btw. Jakieś propozycje innych troll chempów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...