Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYNIKI] Najładniejsza akcja FIFA!

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

660521406291223220780.png

528561406372677220780.jpeg

(nagrody sponsorowane dzięki uprzejmości: fifa14gold.pl)

WYNIKI!

1. miejsce, czyli plakietka Gold Member oraz 5 mln coins w FIFA14 PC otrzymuje: @lelec02!

2. miejsce, czyli plakietka Champion oraz 3 mln coins w FIFA14 PC otrzymuje: @W4rrock!

3. miejsce, czyli -10% oraz 2 mln coins w FIFA14 PC otrzymuje: @Skipperek70!

Zwycięzcom serdecznie gratulujemy!

Proszę również o wiadomość prywatną do mnie, w której ustalimy szczegóły dostarczenia coins. Macie na to 48h.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

O super 2 miejsce :D

Akurat jak zdobyłem tą bramkę grałem z polakiem i miał włączony głos w Fifie,jego reakcja "O kur** jaka bomba" dużo mówiła :D

Wiedziałem że z tym 1 nie wygram " za ładna bramka trzeba mu przyznać".

Gratuluje zwycięzcy

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

ooo miło 3 miejsce :D Gratulację zwycięscy i @W4rrock może kupię Teveza tots :)

W sumie @Skipperek70 mi się bardziej twoja bramka podobała  niż moja ale nie ja ustalałem :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

po co te nerwy? wyraziłem swoje zdanie jestem tego pewien, że mam taką możliwość i nie muszę zaraz zostać zwyzywany czy też prowokowany do flamewaru przez taką osobę.

Czekam na twoją bramkę bo ja nie grając ponad tydzień strzeliłem taką w 1 minucie 2 meczu więc czekam,powtórzysz w ciągu hmmm 24h ? Jak tak oddam szacunek jak nie to nie, po 2 jak mam coś innego pokazać jak się  tylko 2 bramki zapisują 1 moja i 1 przeciwnika ? Każdy kozakiem może być ale jestem pewny że takiej bramki strzelonej w FUT nie strzelisz przez tydzień co 1 i 3 miejsce (moja była w miarę zwykła)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Taką samą bramkę strzeliłem Benteke w Worldzie co 1-sze miejsce, sam się zadziwiłem a bramki bardzo ładne ^^ Gratulacje

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Szkoda tylko że połowa bramek nie działała przez głupi hosting ea, założę się że Phoenix nie widział wszystkich bramek i dał tylko te co działają i jakoś wyglądają, bo skąd miał wiedzieć jak wygląda reszta wstawionych przed 30 lipca? 

Konkurs bez równych szans pozdrawiam 

Opublikowano

Szkoda tylko że połowa bramek nie działała przez głupi hosting ea, założę się że Phoenix nie widział wszystkich bramek i dał tylko te co działają i jakoś wyglądają, bo skąd miał wiedzieć jak wygląda reszta wstawionych przed 30 lipca? 

Konkurs bez równych szans pozdrawiam 

dzięki za pozdrowienia również pozdrawiam

6787a56a69d8.png

Opublikowano

Gratulacje :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

jak dla mnie bramka, na 2 miejscu powinna być na 1, gratuluję zwycięzcom

Kierowaliśmy się głównie tym, która bardziej nas zaskoczy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

jak dla mnie bramka, na 2 miejscu powinna być na 1, gratuluję zwycięzcom

Kierowaliśmy się głównie tym, która bardziej nas zaskoczy.

Mi się też ta 1 bardziej podobała bo ładny skorpion a ta moja to zwykły strzał :)

Czekam na range :D

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...