Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElfBot DBV Debug

Rajts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka no więc mam problem z elfem do DBV jak wiecie, wczoraj byl Start. Problem jest taki, że włączam dbv pod nazwa "tibia' nastepnie przez proces hacker ElfBota już z crakowanego i wszystko działa ! do póki się nie zaloguje na server :( Poradzicie Coś z góry Dzięki  B)

Opublikowano

problem jest z grafiką, może inną masz w cliencie tibii a inną w prawdziwej wersji DBV.

ja tak miałem, jeśli o to chodzi potrzebujesz przerobionego clienta tibii z grafiką DB, ciężko go dostać ;d

Opublikowano

ehh, piszecie a nic nie wiecie. Trzeba wypakować DBV podmienić grafiki z tibią 8.54 zmienić ip i RSA Key.

Cała filozofia, lecz jak wiadomo nie ma nigdzie tego za darmo bo trzeba znać się na hexach.

Opublikowano

ehh, piszecie a nic nie wiecie. Trzeba wypakować DBV podmienić grafiki z tibią 8.54 zmienić ip i RSA Key.

Cała filozofia, lecz jak wiadomo nie ma nigdzie tego za darmo bo trzeba znać się na hexach.

Wypakowałem DBV i jak mam podmienic grafikę Tibi ? i jaki RSA key?

Opublikowano

Jak wypakowales DBV powinienes miec 3 pliki spr, dat, pic. Sciagnij tibie 8.54 usun z niej te 3 pliki i wklej te z DBV. Co do RSA keya to musisz go wyciagnac hex editorem z clienta DBV i wstawić do klienta z RL Tibi

Opublikowano

Jak wypakowales DBV powinienes miec 3 pliki spr, dat, pic. Sciagnij tibie 8.54 usun z niej te 3 pliki i wklej te z DBV. Co do RSA keya to musisz go wyciagnac hex editorem z clienta DBV i wstawić do klienta z RL Tibi

Jak wykapuje DBV to mam tylko klienta i 2 pilki ktore 1 z nich to strona internetowa DBV, a 2 to notatnik

Opublikowano

Jak wykapuje DBV to mam tylko klienta i 2 pilki ktore 1 z nich to strona internetowa DBV, a 2 to notatnik

Bo musisz programem to wypakować.

@rafaeru @JestemPolakiem moglibyście zrobić gotowca?  :rolleyes:  :rolleyes:

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bo musisz programem to wypakować.

@rafaeru @JestemPolakiem moglibyście zrobić gotowca?  :rolleyes:  :rolleyes:

Rafaeru nie może znaleźć rsa, a ja nie mam dużego doświadczenia z hexami.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...