Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić makro, żeby zamiast cały czas przyciskać klawisz, trzymać go?

ProQp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zestaw Klawiatura i Mysz Tracer Transformers TRK-302, i mam pytanie.

Gram na serwerach typu pvp, i jak zrobić makro, żeby zamiast cały czas przyciskać klawisz, trzymać go.

Wiem, że takie coś istnieje bo nie raz o tym słyszałem, ale jak to zrobić? tego to ja nie wiem szukałem tego na google, ale nie umiałem tego znaleźć.Jeśli czyta to jakaś osoba, która wie jak to zrobić niech napisze jak najprostszej to zrobić.

Opublikowano

@iVecti Uspokój się najpierw przeczytaj tytuł forum a pózniej kogoś obrażaj już dostałeś warna i dalej piszesz 0 -.- @1361622928-U485574.pngProQp jak masz myszkę i od niej jest płytka to tam sie instaluje program do myszki z tej płytki i tam konfigurujesz, nie zagłębiam się dalej, bo nie posiadam tego modelu myszki.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

jak masz dpi ponad 59000 to na luzie po szkle nawet. Ale do do tematu to napisz na pw to vi podesle to. Da sie ustawic poprzes odpowiedniom konfiguracjr po prostu wejdz w sterowniki myszy i tsm w configu ustawiasz od poszczegolnych etapow pierw zaznaczasz klawisz i jaki czas oczekiwania na nastepne klikniecie. Sory za pisownie telefon info na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...