Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja Bol itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ich nie obrażan że są nie ogary itp. ja mówie jak jest, ale nie obrazilem ich.

A ja gdzieś napisałem że ich obrażasz? Czytanie ze zrozumnieniem sie kłania

A co do nazywania ich nieogarami to wyczuwalny jest tu dużu bół dupy bo skąd to możesz wiedzieć, poprosze jakieś dowody na poparcie twojej tezy. I nie czekam na dowód typu "jakby ogarniali to by nie grali na chetach" bo to gówno udowadnia.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego, żeby się nie denerwować oram na lewo i prawo a dlaczego? Bo "cel uświęca środki" a smak wygranej to najlepsze uczucie.. zaraz mi ktoś napisze, że jak to bez skilla na skryptach co to za przyjemność hłe a czemu Amstrong używał dopingu na Tur de France był bogiem właśnie dlatego cheatował dla tej chwili ;-)

uzywal dopingu, po czym go zjechali i zostal z niczym.

co do tematu, to nie uzywam, a autor powinien pojsc do 1szej klasy podstawowki, by nauczyc sie czegos o interpunkcji i poprawnej skladni w zdaniach, bo gorzej niz moj 8letni kuzyn.

Opublikowano

I nie czekam na dowód typu "jakby ogarniali to by nie grali na chetach" bo to gówno udowadnia.

Widać, że jedziesz na bolu.. wszyscy jesteście tacy sami.. Nie potraficie zrozumieć faktu, że jeśli potrafiłbyś grać w lola, to nigdy byś się nie uciekł do takich rzeczy jak BoL.. Faktycznie ten argument gówno udowadnia, bo jest właściwie sednem całego powodu powstania tego programu. Został on wymyślony przez deweloperów, z myślą o graczach, którzy nie potrafią nabić swojej dywizji w uczciwy sposób i wolą wydać kase na skrypt. Swoją drogą.. bardzo dobra inwestycja, bo okazuje się, że takich ludzi jest na prawdę dużo.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

A ja czekam na dzień zbanowania tych wszystkich bolowców, ależ będzie płacz  hehe i wtedy zobaczymy

Opublikowano

Nie czituje bo nie chce się zniżać do poziomu 12 letniego niedorozwoja.

Wole miec przecietne statystyki ale zawdzieczac je moim mniejszym lub większym umiejętnościom niż mieć wyśrubowane je za pomocą jakiś skryptow.

Inni którzy korzystają z rożnego rodzaju botów czy cheatow wystarczająco psuja mi gre to dlaczego jeszcze Ja miałbym sobie jeszcze bardziej ja psoć?

Dokładnie lepiej się dobrze nauczyć grać, nie ma to jak wrogowie piszą że używam bola bezcenne :D

Opublikowano

Jak dla mnie czitowanie jest okej aczkolwiek to zalezy od gry. Dla przykladu czitowanie w metinie jest super bo ta gra jest beznadziejna, po co meczyc sie z bonowaniem 50h skoro mozesz zostawic bota i isc sobie na dwór. Natomiast  w LOL'u tutaj nie ma czegos takiego i to raczej jest kwestia wlasnych umiejetnosci które nabywasz wraz z grą czego najprawdopodobniej wynikiem jest twoja dywizja (no dobra w 80% bo mimo wszystko to jest multi) ale o czym swiadczy uzywanie bola. Swiadczy o tym ze po prostu jestes slabym graczem który bez wspomagaczy nie ugra najprostrzego meczu. Albo po prostu jestes zdesperowany zeby wejsc do jakiejs lepszej dywizji, tylko po co skoro wiadomo ze na daną dywizje się nie nadajesz bo nie masz po prostu umijętnosci.

W krótki i przejrzysty sposób:

Kazdy przejaw trollowania w League of Legends jest dla pizdek które nie potrafią grać. Nieważne ze wbiles golda bez BOLA, jeśli uzywasz BOL'a automatycznie stajesz sie spolecznym gównem które jest najnizsze w hierarchi wartosci. Jestes nikim. Ta gra traktuje o współpracy i wlasnych umiejetnosciach, trzymanie spacji w lolu to nic wiecej jak marnowanie czasu innych graczy.

I to nie jest jakiś hejt bo w gruncie rzeczy mam wyjebane kto gra na bolu, ja gram po swojemu i sie tym ciesze a to ze WY lubicie grac na bolu ok spoko :D piona

Ty k***a debil jestes. Typy k***a braz 5 mowią jak wyjsc z brazu z bole bo nie mogą. Bol nie wygrywa gry tylko skill. Zaden bot nie wygra za was gry. Tyle jest jego użytkowników a na samym mpc nawet nie ma 10 diamentów. Pozdro mochery yebane

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

A ja gdzieś napisałem że ich obrażasz? Czytanie ze zrozumnieniem sie kłania

A co do nazywania ich nieogarami to wyczuwalny jest tu dużu bół dupy bo skąd to możesz wiedzieć, poprosze jakieś dowody na poparcie twojej tezy. I nie czekam na dowód typu "jakby ogarniali to by nie grali na chetach" bo to gówno udowadnia.

Najlepszym dowodem jest to że graja na bolu. Lepszego nie znajdziesz tyle żeby go zrozumieć trzeba być normalna osoba a nie jakimś noobem bez jakikolwiek umiejętności i skrzywień psychicznych.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Niektórzy pierdolą jak Dis, k***a jeszcze zabrońcie wstępu na PGA huhueuheheue.

Niech sobie grają, a wy miejcie wyjebane na to co robią. Jednego czy kilka rankedów przegracie i nic wam się nie stanie.

No, może z silvera do brązu spadniecie. Wiecie jaka jest przyjemność jak się rozwali takiego gościa własnym skillem ? Duża  xD

Cheaty zawsze były, do LoL'a też musiało się w końcu coś pojawić i tego nie zmienicie. 

Opublikowano

Zmienić nie zmienimy ale jak się będzie to ignorować to będzie coraz gorzej.

Ci co graja długo i wyćwiczyli sobie skilla to mogą i kosić tych głupich bolowcow ale gorzej maja nowi i początkujący gracze którzy dopiero poznają grę ponieważ przez z nich się denerwują i zniechęcają do gry anie o to przecież chodzi,

Cheaterow, botowcow i słabych graczy którzy mimo długiego stażu powinno się jakoś izolować i plenic by gry były grywalne i przyjemne.

860331433165800174608.png

Opublikowano

A niech graja sobie gówna na tym bolu. Grać nie potrafią to grają na różnych gównach jebane goldy wyjść z ligi nie potrafią. 

Best Toperino 

Kappa

Opublikowano

Dobrze, że Riot wreszcie zainteresował się tą sprawą, bo do tej pory mieli totalną wyjebke... Pare patchy i bolowców już nie będzie, przynajmniej większości.  Ban wave inc.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

O ile to są skrypty to nie mam nic przeciwko, gdyż nie raz moimi palcami zaorałem BoL'owca, natomiast jeśli to jest Drop Hack, to życzę takiej osobie żeby mu matka na syfilizm umarła.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Do bolów nic nie mam ale nie ma nic bardziej wkurwiającego niż j****y Drop Hack ;)

Dokładnie! Wkurwia najbardziej to. 

najs guys prosze sie wypowiadać dalej robie reportaż!!

Plz. Sprzedaj mi to albo daj numer dilera :/

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Przyjemność na bol'u nie leży wtym aby wygrać grę. Przyjemność gry na bol'u polega na tym że wygrywasz tą grę, wchodzisz na forum a tu dzieci jak @Reiden płaczą bo pewnie przegrały na syndrę hondy czy cassio od bilbao xDDD

@Trutkowy

To Ty sie modl zeby to bol dzialal, jak bol padnie to wszyscy przerzuca sie na drophacki, w koncu sa tansze niz vip do bola ;)

Opublikowano

To tylko pokazuje jakimi nerdami są osoby, ktore graja na bolu, ze maja przyjemność z tego, że ktoś płacze o to że czituja xDDD

Pozdro nerdziki i wyjdźcie na dwór, wypijcie jakieś piwko z kolegami (o ile jakichś macie) LOL.

Opublikowano

To tylko pokazuje jakimi nerdami są osoby, ktore graja na bolu, ze maja przyjemność z tego, że ktoś płacze o to że czituja xDDD

Pozdro nerdziki i wyjdźcie na dwór, wypijcie jakieś piwko z kolegami (o ile jakichś macie) LOL.

A Twój nick pokazuje że nie masz podstawowego wykształcenia w kwestii języka angielskiego...

To wy legit plejery jesteście nerdy, 24/7 na forum posty płaczków że bol to gówno przegrałem przez bola i inne... Bicz pliz.

Opublikowano

A Twój nick pokazuje że nie masz podstawowego wykształcenia w kwestii języka angielskiego...

To wy legit plejery jesteście nerdy, 24/7 na forum posty płaczków że bol to gówno przegrałem przez bola i inne... Bicz pliz.

To jest cytat z twitcha debilu.. Każdy wie, że jest to sarkastycznie napisane, oprócz takich raków jak ty. Sorry bardzo, ale to nie ja zakładam 2 tematy o tym, jak to nie mogę wyjść z golda ze skryptami. Naprawdę przykro mi, że jesteś takim gównem, że najdroższe skrypty nie są wstanie wyciągnąć cie z golda. Jeśli tak bardzo pragniesz osiągnąć wymarzoną dywizję używając dh i skryptów, to znaczy, że nie potrafisz czerpać przyjemności z gry i liczy się dla ciebie tylko nabita dywizja. To jest właśnie definicja nerda. 

Naprawdę, bardzo starałem się olewać twoje posty..

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Grałem dzisjaj cassio bez niczego , na syndre z bolem , nie szło zle kilka x padłem , ale win easy , widac ze syndra free script pewnie bo gownem była Kappa.

Opublikowano

Grałem dzisjaj cassio bez niczego , na syndre z bolem , nie szło zle kilka x padłem , ale win easy , widac ze syndra free script pewnie bo gownem była Kappa.

Nie opłacało się grać cassio "bez niczego" bo założe się że trafiła się przynajmniej jedna osoba która cie oczerniała i płakała ze jedziesz na bolu.

A co do syndry po prostu była słaba albo nie grała na bolu, bo od czasu kiedy vprediciton jest dostepny dla free postacie z skillshootami sały sie grywalne dla free userów bola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...