Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto grać?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powoli co chcesz wiedzieć, zadawj odpowiednie pytania.

Grać oczywiście się opłaca i pod względem umilenia czasu i pod tym zarobkowym.

Konto zawsze można potem sprzedać, jak gra się znudzi.

Na początku ogarnij sobie grę na PLu, potem poskacz po prywatnych serwerach. Albo odwiedź SG.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecić polecam lecz to co się dzieje z Globalem..... Z dnia na dzień staje się większym privem. Botów więcej niż zwykłych graczy, ale nikt się tym nie przejmuje. Jedyne co zachęca mnie do dalszej gry to większa liczba graczy. Jak grałem na (grymuarze) 1 rok przed połączeniem serwerów mało kiedy widzałem zajęte lepsze spoty w v2 i ostatni w v1. Teraz kiedy jest więcej graczy jest satysfakcja z walnięcia nocki. Czujesz że było warto, a kiedys hmmm i tak nie będzie zajęte to co mi tam. Warto pograć :P zaczynia się zima, sezon "siedzę w domu to zimno" dlatego gra może być ciekawsza. Jak zdecydujesz się na gre to ja za 2 tyg będę miał zasilacz do PC i możemy razem popykać.

780915_ganja.jpg

Opublikowano

Sięgnij pierw po globala, ponieważ jak zaczniesz grać od razu na privach, to nie odczujesz różnicy pomiędzy nimi. Np. Zaczynając grę na privie, zdobywanie expa będzie Ci się wydawało strasznie wolne i nudzące, a jak ma się do tego global? ;) 
Jakbyś zaczął grę pierw na globalu, a potem skoczył na privy, to rozwój umiejętności jak i exp będzie czymś przyjemnym. Znam to po sobie, grając na globalu od jego startu, aż do pojawienia się botów, skoczyłem na privy. Grając już dość długo na privach, zachciało mi się normalnej gry (szczególnie stabilności) na globalu, po wbiciu 5 lvla pomyślałem, "O nie, dziękuję" i na tym się skończyło.  
Jeśli mam doradzić to wybierz pierw PL, ze względu pewniejszej stabilności oraz ze względu na to, że twoje konto będzie coś warte i możliwości handlu nim. Na privach jest wręcz przeciwnie(zdarzają się przypadki).

Opublikowano

Warto grać ale nie na globalu :) To już zupełnie poszło w stronę hajsu...

Graj na jakimś serwerze prywatnym mid/hard aby gra sprawiała Ci frajdę :) Bo easy typowo pod pvp. Chyba że to lubisz...

Ale szukaj takiego serwera gdzie występuje mała ilość botów, chyba że sam/a chcesz bocić to spoko.

Bez bocenia na niektórych serwach (Tayen czy Ravia) długo nie pociągniesz :) Arła za 20kk to jednak przesada dla uczciwego gracza.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Globalne serwery to wg mnie obecnie strata czasu , dlaczego? Serwery sa olewane totalnie przez gm , znikome eventy , duzo botow , ceny niedopasowane do standardu graczy szczegolnie nowych , brak satysfakcji (przynajmniej u mnie tak jest). Obecnie na popularniejszych privach jest wiecej ludzi niz w m1 na globalach takze polecam dobry priv typu CradosMT2 , Ascarial ( Hardy zeby bylo co robic i miec satysfakcje )

Opublikowano

Zeby sie nauczyc zacznij, zobacz jak to jest na jakims privie ale nie na latwym. Na medium czy cos. A po czasie wskocz na PL.

Nie znam osoby która by zaczynała od priva.

Gra na PL'u to ważna lekcja której przeskoczyć nie można.

Tak jest moje zdanie ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Spójrzcie na datę.

Autor dostał chyba wystarczającą ilość odpowiedzi.

Jeśli będziesz chciał, abym otworzył temat napisz mi na PW.

Zamykam, bo spam się robi.

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...