Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Mi Polecacie? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak: Chciałbym zapisac się na jakąś sztuke walki tylko nie wiem jaka jest najlepsza. Do gustu przypadła mi Sztuka Taekwon-do :) głownie kopy...

wiec waszym zdaniem co mi polecacie :P

Opublikowano

Zależy po co Ci owy trening :)

Jeżeli chcesz coś efektywnego do samoobrony to polecam Krav mage :)

@edit

W takim razie poszukaj na necie co jest lepsze do samoobrony. Moim zdaniem twój wybór będzie najlepszy :) Chodziaż mamy w rodzinie znajomego judo-ka (ale chłop 120 kg) to powiem Ci że obroni się napewno ;d

A tak na serio to jak poćwiczysz którąkolwiek z tych sztuk przez rok to napewno dasz sobie rade na ulicy

f.png

Opublikowano

Polecilbym ci kung fu modliszke, ale jak mowisz ze nie masz tego za duzo w miescie, no to moze Taekwon-do... znajomy kiedys chodzil, naciskajac mi na jeden punkt w kciuku kladl mnie na ziemie ^^ karate ci odradzam...

Opublikowano

Tyle ze w moim miescie są tylko te 3 osrodki :(. Tak do samoobrony

Kup sobie klamke albo gaz i po sprawie.

Ja z domu nie ruszam sie bez kastetu :D

A jesli chodzi o ankiete to wybralem Taekwon-do :)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

polecam karate

ale gaz pieprzowy lepszy

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Hmm na judo prawie nikt nie zagłosowac wiedziałem :P a wiec okej wybieram Taekwon-do Od przyszłego tygodnia zaczne moze treningi ^^

@a tak na marginesie to chce to zastosowac przy kolegach bo od zawsze wkur*** mnie taki jeden :P a chyba nie przyjde mu z gazem pieprzowym i nie psikne mu w oczy o.O:)

Opublikowano

muai thai jest zajebiste ;] kiedyś pod basenem sie nie polubiliśmy z jednym gostkiem to nawet nie widziałem kiedy dostałem w ryj i leżałem na masce samochodu ;] łeb bolał w 3 miejscach ale wydawało mi się że raz mi przyjebał ;]

2006-2010

Opublikowano

Hmm na judo prawie nikt nie zagłosowac wiedziałem :P a wiec okej wybieram Taekwon-do Od przyszłego tygodnia zaczne moze treningi ^^

@a tak na marginesie to chce to zastosowac przy kolegach bo od zawsze wkur*** mnie taki jeden :P a chyba nie przyjde mu z gazem pieprzowym i nie psikne mu w oczy o.O:)

no teraz to rozumiem ale tak to se myślę "żeby pieprzyć się przez kilka lat z np.karate zamiast kupić sobie gaz pieprzowy" biggrin.gif

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

No tak ale gdy nie mam go pod ręką :(? troszke załosne gdy bijesz sie z kims przy kumplach i nagle wyciagasz gaz pieprzowy przeciwnik nie ma szans kiedy psikniesz mu nim w oczy :P moze tylko bic na oslep :(

Opublikowano

@Topic

judo dobrze ćwiczy mięśnie ^^

karate ? hmm.. ćwiczyłem jakiś rok i mi sie znudziło xD

na początku wydaje sie nawet fajne ale potem w kółko to samo :|

o Taekwon-do dużo słyszałem i powiem Ci że wg mnie to najlepszy wybór :P

MOJE KONTO NA YT : KLIK :D SUBSKRYBUJCIE PLZ ;*

kapsel.png

mam 90% warna i jest zajebiście

Opublikowano

czemu nie? :lol:

Gorzej jak zawieje wiatr wtedy moze byc nie milo ;D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Pierdol Taekwon-do zostań ninją!

http://www.allegro.pl/item970340980_rzutka_shuriken_5_ramion_kohga_ninja_gwiazda_nbf.html#gallery

mam taką tylko 6 ramion xD na nikim nie stosuję no może na desce itp

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Tu padały takie słowa jak Kung-Fu czy Muai Thai...

Nie widzicie, że chłopak ma tylko 3 sztuki walki do wyboru?

Za dużo Jackie Chana i Tony'ego Jaa, czy jakoś mu tam...

Chcesz ćwiczyć prawdziwe Kung-Fu? Polecam Hongkong

Chcesz ćwiczyć prawdziwe Muai Tahi? Polecam ZEA. Przy okazji se zwiedzisz budynki, które sięgają prawie 1km...

A tak do tematu:

Polecam Taekwon-do. Mój kuzyn zahaczył się na Karate, to se odpuścił, poszedł na T-do, poćwiczył z półtorej roku i bloczy wszystko aż miło :)

zenm.png

Opublikowano

Pierdol Taekwon-do zostań ninją!

http://www.allegro.pl/item970340980_rzutka_shuriken_5_ramion_kohga_ninja_gwiazda_nbf.html#gallery

mam taką tylko 6 ramion xD na nikim nie stosuję no może na desce itp

lepszy cichy zabójca podchodzi i w brzuch albo w morde taki nożyk i git http://allegro.pl/item966812613_noz_do_kopert_goebbels_a_miecz_na_biurko_12714.html

albo niech zostanie kozakiem :Dhttp://allegro.pl/item970378134_szabla_kazacha_bardzo_elegancka_miecz.html

chejka.jpg

Opublikowano

Z tych to teakwondo ale zapisz sie na boks. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

lepszy cichy zabójca podchodzi i w brzuch albo w morde taki nożyk i git http://allegro.pl/item966812613_noz_do_kopert_goebbels_a_miecz_na_biurko_12714.htmlalbo niech zostanie kozakiem :Dhttp://allegro.pl/item970378134_szabla_kazacha_bardzo_elegancka_miecz.html

Tak ale podobno nie wolno juz chodzic z ostrymi narzędziami :D po ulicach :(

Opublikowano

trenowalem taekwondo kung-fu karate i judo

powiem ci że karate ma najbarciej przydatne ciosy

w taekwondo musisz być lekki zwinny i wyrzymaly

w judo musisz byc silny

w kung fu musisz trenowac ile wlezie ja trenowalem po jeden rok na każdą sztuke i powiem ci że lepiej weź se nóż i sie w to nie baw

c3a5b1830a5a463e9625ffa18af0e6ba.0.gif
Opublikowano

Tak ale podobno nie wolno juz chodzic z ostrymi narzędziami :D po ulicach :(

ale to nożyk do otwierania kopert

więc z tym po ulicy może chodzić(chyba)

chejka.jpg

Opublikowano

Heh to nic bede moze chodził z nożem po ulicy ale i także zapisze sie na treningi z Tkd :).

Tylko jak mnie gliny złapią i powiedzą ze mam przesrane za ten nóż to... Znajde cie :P!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...