Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ethandia.pl

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

byc moze zagram poki co polecam :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jedno mogę powiedzieć bez oglądania prezentacji. Jest to jedna z najbardziej profesjonalnych administracja z jaką miałem do czynienia (bardzo dobry kontakt, dojrzałość, stabilny serwer)
A co do prezentacji. Widać trud włożony przy tworzeniu tego serwera (też to coś o tym świadczy)
Polecam każdemu ponieważ nie stracicie swojego czasu a wykorzystacie go w znakomity sposób.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

No tym razem jakoś mi się spodobała prezentacja serwera i chyba wbiję do gry :) 

Jedynie licznik zabójstw mi troszkę nie odpowiada 

1406918123-U1.png

Jakoś taki mało graficzny no ale to drobnostka :)). Ogólnie serwer bardzo ciekawy. Zawitam na starcie. Mam nadzieję że z reklamą u was dobrze :D

Opublikowano

Być może na tą odsłonę zawitam z gildią lecz trochę razi mnie zbyt duża pomoc co do IS . Gracz który na starcie nie będzie odpalony w isie będzie miał wiele trudniej .

Co do prezentacji to jak najb ardziej OK.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

21Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a video z zapowiadanego serwera na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napisane przez komendę /b bądź /n ''Nazwa serwera dla Mpc Forum''. SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

Nigdzie nie zauważyłem :)

Czas 1h. na wstawienie.

Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę polecić serwer. Administracja świetnie wypełnia swoje obowiązki. Mam nadzieje że tym razem się postaracie o większą ilość graczy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer wspanialy, pelna profeska.

Na poprzedniej odslonie jedynym minusem byla mala ilosc graczy, co mam nadzieje Tym razem sie zmieni, bo na prawde warto zagrac na serwerze.

Zagram.

Opublikowano

Polecam w 100%. Administracja bardzo się stara wprowadza nowości, eventy itp. 

Na serwer zawitam, mam nadzieję, że będzie spora reklama.

Mam pytanie. W jakim czasie wbije max lv?

Na poprzedniej odsłonie exp leciał bardzo przyjemnie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Gorąco zapraszam na serwer Ethandia ;) Wspaniały kontakt z administracja, dobrze dopasowany exp do typu serwera. Na pewno zawitam!

Opublikowano

Polecam ze względu na "technika" :)

Wie chłopaczyna co robi idąc do hosteam :> :P

POLECAM

Niestety nie, era hosteam się skończyła odkąd OVH zrobiło dobre zabezpieczenia :)

Polecam, serwer chyba będzie stabilny.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...