Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info - Nostale znowu leci sobie w kulki (event)

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,

Może niektórzy już zauważyli ale na głównej stronie zmieniła się data eventu czyli z 6 na 20 sierpnia.... Nie rozumiem tego ale może ma to jakieś powiązanie z nowym sp ( wątpię ). Jak dla mnie to ta gra schodzi na psy i pewnie tylko my tak mamy że nam przesuwają <333 Ciekawe czy ceny w nb też podwyższą jak rok temu ;)!

Piszcie co o tym sądzicie.

Link:

http://pl.nostale.gameforge.com/eventcalendar/index/1/all/1408521600

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ceny już nie podskoczą (chyba). Nie rozumiem zbytnio co ma nowe sp do eventu, pliki mają z tamtego roku i wystarczy, że wgrają je na server, a raczej przed eventem nie będą ich dodawać do gry...

Jak dla mnie du*nie, ponieważ event Zaczyna się tak na prawdę wraz ze szkołą.

Event nie tylko nam przesunęli tylko wszystkim wersjom nt ..

Mnie tylko ciekawi czemu u nas data przesuneła się pierwsza, a na innych stronach dopiero na następny dzień o,o

giphy.gif

Opublikowano

Skoro się przesunęła wszędzie to może coś planują nowego...? Tak czy siak głupio że zmieniają date tydzień przed bo ja np. zaplanowałem sobie wakacje tak aby być na event a teraz co? Nie potrzebnie się spieszyłem...

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

@KlauS. Nie jest to błąd GF bo pisałem z GM i potwierdził, że Event jest oficjalnie przesunięty... Co ciekawe pierwszy raz o tym wiedzieliśmy po 30minutach reszta wersji miała też zmienione... Obstawiam, że SP7 wyjdzie przed 20. Na FB NT było nawet info.

Bardziej chodzi mi o to, że coś im się stało i to tylko dlatego z tego powodu przesunęli.

Ale faktycznie, jak wspomniałeś to sobie coś wspominam, tylko bardziej obstawiam koniec sierpnia.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

obstawiam sp7 na event letni. co prawda niedawno wszedło na SE jednak imo coś się szykuje. ew. może robią jakąś nową wersje letniego eventu? lipa bo to praktycznie rok szkolny a ja w nim grać nie będę praktycznie wogóle (no ok 3h ale to tylko arena z żoną <3:D)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...