Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Chasing the Cup" Season 2 (C9, CLG)

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pierwszym sezonie mogliście oglądać C9 i TSM, teraz jednak zamiast TSM jest CLG.
Piszcie swoje opinie dot. filmików. 

Mi osobiście nie podoba się sytuacja w teamie CLG, gdzie wszyscy zwalają wszystko na Dextera, który przez nich nie może się skupić na grze. Jedynie Aphroo i Seraph wydają się mili, Link to zwykły cwel co jedyne co umie robić to grać pasywnie na linii, więc on ostatni na świecie powinien opierdalać Dextera, a 2lift zachowuje się jak cwel, niby taki dobry ADC, najlepszy w NA a z samym Pixaaksem bije sie z Copem, który ma już Trinity i pada, brawo. Jeśli dalej tak będą się zachowywać to nigdy nie osiągną czegoś, tylko jedynie będą przeciętnymi grajkami

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Te LCSowe teamy się zaczynają rozpadać, wkurza mnie to strasznie bo nie chce w 2015 zobaczyć 5 nowych teamów o nazwie "Polaczki cebulaczki" czy cuś.

Opublikowano

Te LCSowe teamy się zaczynają rozpadać, wkurza mnie to strasznie bo nie chce w 2015 zobaczyć 5 nowych teamów o nazwie "Polaczki cebulaczki" czy cuś.

wątpie, by ktokolwiek sponsorował takie teamy, a jak już to musieliby zmienić nazwę ;s

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...