Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Miganie ekranu...

Cread

Pytanie

Opublikowano

A Więc pierw logi :

http://www.speedyshare.com/bC2rE/FRST.zip nie da się załączyć pliku

http://www.speedyshare.com/N6wCB/OTL.zip to samo ...

3. nie udało się ponieważ znów zaczął migać ekran stanęło przy pliku ProxyStubClsid32 jeśli to ma znaczenie

Problem wystąpił rano o 11 gdy grałem w minecrafta .. zaczął mi migać ekran na czarno i potem wyskoczył blue screen

O godzinie 15 zrobiłem formata skończyłem o 18 zainstalowałem wszystko i sterownik karty graficznej wszystko wyglądało ok

aż tu nagle włączam minecrafta i znów to samo ... proszę o pomoc .. nie kapuje gram spokojnie a tu takie coś

Nagroda limit + 5 jeśli interesuje kogoś to .. Z Góry dziękuję.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na początku tamatu napisałem że formata zrobiłem ... + gdy to sie robi i ja resetuje kompa to nie działa sterownik do karty graficznej ... moge jakoś reinstalować ten sterownik moja karta graficzna : Nvidia GeForce 8600 GT jak możecie to podajcie nie do strony nvidi bo tam tego nie da sie pobrac .. tylko gdzies indziej

Opublikowano

a jakos sie dalo zrobic raport jak blue screen wyskoczyl nie pamietam jak sie to robilo

katalog windows\Minidump 

znalazlem ale nwm czym sie ten plik otwiera notatnikiem wyskakuja chinskie i tp znaki

wlasnie chcialem spowodowac blue screena i nic robi sie czarny obraz i tyle musze resetnac

Opublikowano

wcześniej driver booster i wszystko działało nwm kiedy to było ale kilka miesięcy temu około i dopiero teraz coś źle poszło ... włączyłem mój komputer-właściwości-sprzęt-menedżer urządzeń-i miałem komputerek na żółto dałem aktualizuj i sie to zrobiło i dalej to samo było potem formata zrobilem i driverem wszystkie sterowniki zainstalowałem .. wszystko wygląda naprawde okej tylko jak po chwili ten obraz miga..

Właśnie czyszcze dysk C prawym dałem i tam czyszczenie było 6gb usunie

Opublikowano

albo jest uszkodzony monitor, albo karta graficzna 

ja bym zaczął sprawdzanie od monitora, podłączając do czegoś innego - zmiana rozdzielczości, odświeżania, takie tam proste testy

Opublikowano

Naprawdę proszę o pomoc .. niema tu nikogo kto by pomógł wszystko się ścina bez tego filmy , po prostu nic nie mogę zrobić proszę naprawdę o pomoc nagroda limit like + 5 w profilu ...

POMOCY!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!

zrobię wszystkie logi wszystkie programy zainstaluje jakie tylko są potrzebne do tego .. pomocy ..

Opublikowano

@wyczyściłem komputer od środka , i dalej gdy włączam minecrafta ledwo co włączę i np gadałem przez ts ścieło mi obraz zrobił się czarny myszke widziałem ale nie mogłem nią ruszać , i jak koledzy mówili to ich ścinało jak robota ale jeszcze gorzej i czasami po prostu była sekwencja np : Siema Kam Siema Kam Siema Kam Siema Kam Siema Kam Siema kamil jak tam

Opublikowano

Te miganie wyskakuje mi na minecrafcie  , na robocraft i league of legends nie wyskakuje .. wiec nwm co jest

Jeśli występuje tylko w minecraft to spróbuj zmniejszyć trochę ram dla niego. Jeśli nie pomoże to usuń folder .minecraft i pobierz go od nowa :D

Opublikowano
http://speedy.sh/5yrmc/Mini080914-01.dmp

!!!! Blue screen podczas migania ekranu mam go .. proszę o pomoc czy to pomoże .. bardzo proszę !!!!!

Problem wyskakuje tylko przy włączeniu jakiejś gry , filmu na jakichś stronach , patrzenie na klipy z youtube ... w poniedziałek biorę kartę do informatyka jakiegoś czy coś z nią jest nie tak .. i tp .. a na razie jak ktoś ma jakieś pomysły to niech piszę proszę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...