Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portfel Steam

Chriss462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Będąc  na wakacjach kupiłem doładowanie na portfel steam'u za 5 Funtów, wszystko pięknie ładnie dodałem je sobie ( Nadal byłem w Anglii.) Po powrocie do Polski postanowiłem kupić coś ze sklepu żeby aktywować Rynek. Okazało się że nie mogę kupić nic za Funty bo ceny są w euro a gdy zmieniłem ceny na Funty miałem jakiś nieznany błąd przy finalizacji. 

Opublikowano

hahah, poprostu masz teraz w funtach konto, ale to nie wazne bo ceny sie zamieniaja. Poprostu musisz napisac do supportu zeby zamienili ci te funty na euro i bedzie wszystko w porzadku, doladowales funty i tu problem, nie mieszkasz na stale w anglii i boom gowno. gowno i jeszcze raz gowno. ale przejdzmy do tematu. muszisz napisac do steam'a ze w twoim kraju (polsce)

jest waluta na steamie euro, żeby zamienili ci funty na euro i bedzie wszystko git, mam nadzieje ze pomoglem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...