Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pelerynką optifine :C

iVecti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj pelerynke optifine i jej nie dostałem ;d Nick wpisałem na 100% poprawny, widoczność pelerynek w mc tez mam na 100% on, bo widzę pelerynki innych. Mam zainstalowanego optifine 100% poprawnie ;p Pytałem się innych graczy z optifine czy widzą moją pelerynke oni, że nie. Minęły już 1-2h od zakupu i nadal jej nie mam ;/ + nie dostałem potwierdzenia na e-mail, a przy zakupie na koniec pisało, że zakupiono poprawie czy coś w tym style (nie pamiętam ;d) HELP!

Opublikowano

Poczekaj jeszcze jeden dzień, jak jej nie będziesz miał to napisz do twórcy optifine. Za pomocą czego kupiłeś pelerynkę? Przelew, paysafecard?

Pozdrawiam.

Przepraszam za błędy - pisane z telefonu.

Uczeń
Opublikowano

Sprawdź czy masz dobrego optifine i upewnij się czy w nicku nie popełniłeś błędu z rozmiarami liter, bo wiem że to się liczy. Jeżeli jutro nie będziesz miał swojej wymarzonej pelerynki napisz do ich supportu. ;)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Jezu czy nikt nie potwierdza przelewu ? Na pelerynkę możesz czekać 2 tyg jeśli nie potwierdziłeś :)

A po potwierdzeniu w 1 dzień przychodzi.

Opublikowano

Jak mam potwierdzenić przelew skoro nie dostałem, żadnego powiadomienia na e-mailu?

Płaciłem psc

Nick wpisałem dobrze na 100%, a nawet jeśli to jak mam to sprawdzić?

Opublikowano

@iVecti Czy ustawiłeś sobie już kolor pelerynki ? Jak tak to zrób to i kliknij przycisk na zapisanie zmian pelerynki. Pózniej na dole jest taki przycisk, żeby Deactive czyli wyłączyć pelerynkę, spróbuj kliknąć i pózniej aktywować ją tym samym przyciskiem. Może to pomoże i ją "zresetuje"

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Może zwykły bug ? Tak jak wyżej poczekaj, mi pelerynka się normalnie wyświetla.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

@iVecti Czy ustawiłeś sobie już kolor pelerynki ? Jak tak to zrób to i kliknij przycisk na zapisanie zmian pelerynki. Pózniej na dole jest taki przycisk, żeby Deactive czyli wyłączyć pelerynkę, spróbuj kliknąć i pózniej aktywować ją tym samym przyciskiem. Może to pomoże i ją "zresetuje"

Pozdrawiam

dałbym ci naj odpowiedź, ale jak mam to zrobić jak nie dostałem potwierdzenia na e-mail? ;d
Opublikowano

@iVecti ale ja posiadam pelerynkę od kilku miesięcy i nigdy nie dostaje powiadomienia na email tak już jest w Optifine nie wysyłają powiadomień! Ja pierwszy raz kupując przestraszyłem się zniknęły mi pieniądze i myślę gdzie moja peleryna, ale wszedłem na serwer i miałem więc zrób jak Ci mówiłem i nigdy Ci powiadomienia nie przyjdą i zobacz na serwerze czy masz pelerynkę jak masz to udało Ci się.

Pozdrawiam ;)

sygnaturka.png
Opublikowano

@iVecti ale ja posiadam pelerynkę od kilku miesięcy i nigdy nie dostaje powiadomienia na email tak już jest w Optifine nie wysyłają powiadomień! Ja pierwszy raz kupując przestraszyłem się zniknęły mi pieniądze i myślę gdzie moja peleryna, ale wszedłem na serwer i miałem więc zrób jak Ci mówiłem i nigdy Ci powiadomienia nie przyjdą i zobacz na serwerze czy masz pelerynkę jak masz to udało Ci się.

Pozdrawiam ;)

Dzięki tb i koledze mam pelerynke c; dzięki! ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...