Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najdrożyszy nóż w histori cs'a ?

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda kto bogatemu zabroni. Wielu osób kupowało limitowane noże po 7000 dolarów więc w czym problem?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tak , prawda , niedawno w internetach nawet było głośno na ten temat , gościu nieźle zabulił , ale bogaty to bogaty , kto mu zabroni ?  :P

3621780428.png

Opublikowano

Tak to prawda, że ten nóż jest tylko warty, no może teraz trochę mniej, ale to był M9 Bagnet (Stattrak) Factory New | Szkarłatna sieć, bardzo, ale to bardzo rzadka szansa jest na wydropienie tego noża, z resztą jak sam wiesz i widzisz, został tylko jeden taki sprzedany w historii CS:GO :)

Opublikowano

Jest to prawda :D Wgl. kto by tyle za nóż dal :l Bogacz jakiś chyba ...

Hmm... Kupić sobie samochód czy nożyk do CS'a :v?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

FAKE

Podstawa ?

Dzięki wszystkim bo na początku myślałem że to fake bo najdroższy nóż na steamie widziałem po 400 eurosów

Czyli jak losne m9 bajonett crimson web + stattrak (fabryka) to czas r******* kompa ? ;)

Dzięki do zamknięcia LIKE !

PS. Gre kupujesz za 11 eurosów a możesz zarobić 20.000 FAKE LOGIC xD

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@ujmnji

Kup nożyk, przynajmniej będziesz famem xD

@topic

Noże to nie wszystko, niektóre AWP osiągają cenę 1000 $ ;-;

Jakie to są te AWP?

Awp asiimov st - 220€

Dragon lore fn - 300€

Podstawa ?

Dzięki wszystkim bo na początku myślałem że to fake bo najdroższy nóż na steamie widziałem po 400 eurosów

Czyli jak losne m9 bajonett crimson web + stattrak (fabryka) to czas r******* kompa ? ;)

Dzięki do zamknięcia LIKE !

PS. Gre kupujesz za 11 eurosów a możesz zarobić 20.000 FAKE LOGIC xD

Jest masa noży wartych kolosalnie dużo ale na rynku ich nie znajdziesz bo prostu się to nie opłaca bo steam bierze za duże prowizje, lepiej wymienić za setki kluczy lub sprzedać na allegro/ebay. Wszystkie noże ze stattrakami są kolosalnie wartościowe a najlepsze skórki to według mnie fade, case hardened i crimson web

Opublikowano

Jakie to są te AWP?

Awp asiimov st - 220€

Dragon lore fn - 300€

Jest masa noży wartych kolosalnie dużo ale na rynku ich nie znajdziesz bo prostu się to nie opłaca bo steam bierze za duże prowizje, lepiej wymienić za setki kluczy lub sprzedać na allegro/ebay. Wszystkie noże ze stattrakami są kolosalnie wartościowe a najlepsze skórki to według mnie fade, case hardened i crimson web

A za ile kupisz asimova factory new stattrak? no wlasnie

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale to jest sprawa stara jak świat i każdy zbagatelizował tą sprawę i to jest FAKE .

Takiej transakcji nigdy nie było  :rolleyes: .

Zachęcam do lektury,  nóż jest prawdziwy ale transakcja to fake. Koleś dostaje oferty powyżej 10k $.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...