Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] do carrowania

damiani10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Uzbierałem 6300 IP i szukam jakiejś postaci za 6300 IP lub mniej do carrowania rankedów w silverze. Dobrze mi się gra na midzie lub jungli. Co możecie mi polecić z miarę dobrym dmg, jakimś escapem? Za pomocne odpowiedzi dam lajka.

Opublikowano

Witam,

Uzbierałem 6300 IP i szukam jakiejś postaci za 6300 IP lub mniej do carrowania rankedów w silverze. Dobrze mi się gra na midzie lub jungli. Co możecie mi polecić z miarę dobrym dmg, jakimś escapem? Za pomocne odpowiedzi dam lajka.

Do Jungli Vi lub za mniej Udyr.

Vi ma escape z Q, może odlecieć, Ulti którym w tfie focusuje carry champa.

Strasznie łatwo czyści jungle, nie traci bardzo many.

Udyr za to ma co chwilę stuna, biega po mapie jak samochodzik, wszystkich bije, ma tarcze. Oba picki bardzo mocne.

Na mida polecam Ahri (nie ma innego escape niż ulti, ale przez ulti ma tak jakby 3 flashe).

Łatwa farma, taunt ( na katarine pięknie działa, bo przerywa jej ulti ), harras.

Kha'zix na midzie jest teraz mocny. Escape, trochę się leczy, ma potężny dmg z Q no i to ulti. 

Polecam Ci uzbierać później na Gnara (nowa postać). Ma bardzo fajne skille i ma coś jak "furię". 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

W silverze to nie wiem jak jest z Yasuo, tak więc również mógłbyś spróbować tej postaci, w prawdzie troszkę trzeba się nim pouczyć grać, żeby wykorzystać w pełni jego potencjał ale jak już ogarniesz to każdy będzie schodził jak świeże buły :D
Spróbuj sobie Lee Sina na mida jak i do jungli, ma doskok, ma escape, slowy, ult, który przerywa castujące spelle no i ma potężny dmg, a właśnie dzięki jego spellom łatwo pokonać taką Akali czy cokolwiek innego, co znika ;)

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem świetnie carruje się Yasuo. Już mnóstwo gier nim wygrałem, kiedy moi chcieli się poddawać. Wystarczy wyczekać idealny moment, złapać pięciu w ultimate i można powiedzieć, że gg. 

Yasuo

+harras

+shield

+mobilny

+dashe

+łatwa farma

+escape

+ściana blokująca AA i nie które umiejętności -> Ultimate Ezreala itp.

+świetny w TF

+podrzucenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...