Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do wyjscia z silvera :D

Arbusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tristana:

+ zasięg

+ slow

+ redukacja lifesteala

+ doskok, odskok, + po każdej asyście/killu resetuje się CD W

+ odepchnięcie z R

+ dużo as z Q

- nie może freezować linii

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja grałem tylko vayne. Znajdź postać którą gra ci się najlepiej i dobrze się na niej czujesz. A wyjdziesz bardzo szybko. mialem ok. 400 rankedow w silverze III bo gralem losowymi postaciami. nagle zaczalem grac vayne i w jeden dzien z silvera II 0 lp wszedlem do silvera I 100 lp. aktualnie jestem w goldzie v i mam 22 pkt :) wszystko dzieki vayne. a nie warto sugerowac sie innymi pytajac ich ''czym wyjsc''

Po prostu znajdz swojego maina

>https://www.youtube.com/watch?v=bNGJltWZjOM

>https://www.youtube.com/watch?v=b8BF1wZWojk

Opublikowano

Hmm, koledze z brązu do golda wyccarowałem 2 postaciami, Yasuo i Katarina... Niczym więcej nie grałem.

Katarina:

System ESC

Ogromny DMG

Haras

-Kontruje ją byle stun, cc (jeśli się cokolwiek umie, to nawet to nie przeszkadza.

Opublikowano

Trynda na topa, Kata/LB na mida :3 , Caitlyn bot :) Dużo jest możliwości ale to od Ciebie zależy ;)

Kolejny "Lol'owiec" a co... ;)

Tylko narazie 21 lvl :3

Opublikowano

Mid - Yasuo

+mobilny

+ściana blokuje AA i niektóre umiejętności, tj. Ulti Fizza/Caitlyn/Luciana

+harras

+krytyki

+doskok

+podrzucenie

+łatwo się carruje

+shield

+manaless

Opublikowano

Ja do Plat V grałem tylko renkiem,pantheonem ( top ) ziggsem i zyra ( mid ) oraz Udyrem (jungle). I wyszedłem z brązu :) Ale trzeba umieć grać, nie wystarczy postać :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Top - Riven/Trynda

Jednym jak i drugim rozwalasz przeciwnika Riven schodzisz i pomagasz a Tryndamerem SplitPushujesz

Opublikowano

Lux lub Katarina (jeżeli w enemy jest mało cc'ków)

-klatka

-skillshooty

-slow

-dobry range

-niskie CD

-łatwa farma

Kata:

-łatwa farma

-świetne ulti

-niskie CD

-brak many

-mobilna

-haras

Opublikowano

Nie ma lini z której wycarrujesz gierkę co najwyżej możesz pomóc swojemu teamowi wygrać grę a na jakiej lini grasz najlepiej tego nie wiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...