Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sprostowanie EULI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ,jestem Padaambo ,jako iz mam zamiar zakładac serwer minecraft przesledziłem EULE ,wynika z niej to:

Jesli prowadzimy serwer premium:
 - Eula nas obowiązuje

- zakazane jest pay2win :)

Jesli non-premium:
 - Eula nas juz nie obowiazuje
 - mojang moze nas jedynie pozwac o prawa autorskie :)

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Nie rozumiem. Pochwaliłeś się że umiesz czytać? Posty nabijasz? Na mpc jest już temat opisujący eule by Swiezu.

Opublikowano

Nie rozumiem. Pochwaliłeś się że umiesz czytać? Posty nabijasz? Na mpc jest już temat opisujący eule by Swiezu.

Tematu nie widziałem :) ,a ten napisany aby zaprzestac tych ujowych tematów na mpc i kto tu posty nabija :)

Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Wątpie że mojang będzie latał po milionach serwerów i pozywał ludzi - życia im na to nie starczy.

to prawda, ale masa ludzi płacze o eule a maja server w offline-mode...

to jak by złodziej płakał że nagle zaczeli wprowadzac nowe podatki od kupna

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Tak jak pisano wątpię by chciało im się pozywać z 200 tys. ++ właścicieli serwerów. Minecraft upadnie i po kilku latach wyjdzie wiele lepsza gra... 

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Nie wiadomo. Mam nadzieję, że nie zablokują non-premium etc.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Nie bendą mieli jak :) ,a jesi tak , to raczej mc zatrzyma sie na 1.7.X

Opublikowano

@Padaambo
Zgadzam się. Jak największe serwery zatrzymają się na wersjach od 1.7.0 - 1.7.9. To Mojang usunie EULA nie w ciągu 2-3 dni , ale po miesiącu. Bo to jest nie wypał co oni zrobili. Zakazanie pay2win? To jest śmieszne ! Dlatego tylko istnieją rangi płatne. A teraz co? Survival+Gildie kup ub ? ;p

@topic
Myślę że EULA to nie wypał. Jak polacy i inni złożą petycję to aż im Dupa usiądzie.

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Chciałbym zaznaczyć że nie sprostowałeś wszystkiego, a poza tym ten sam post wstawiałeś na główny temat prowadzony przez  Swiezu.

Musimy poczekać trochę czasu by mieć pełen wgląd w sytuacje, bo nadal nie wiemy czy @mojang będzie egzekwował, czy nie będzie.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Chciałbym zaznaczyć że nie sprostowałeś wszystkiego, a poza tym ten sam post wstawiałeś na główny temat prowadzony przez  Swiezu.

Musimy poczekać trochę czasu by mieć pełen wgląd w sytuacje, bo nadal nie wiemy czy @mojang będzie egzekwował, czy nie będzie.

non premium = brak akceptacji euli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...