Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pet na palke

ReDDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zapytać, czy jeżeli kupię zbieracza 1 na palkę to czy to jakoś mocno wpłynie na ilość palki /h ? 

Opublikowano

Niewiele ...jak juz chcesz peta na pall (wg mnie bardzo oplacalne) to wbij petowi 8 lvl i kup na 3 lvl (chyba 17.5k  uri kosztuje wiec niewile)

Opublikowano

Niewiele ...jak juz chcesz peta na pall (wg mnie bardzo oplacalne) to wbij petowi 8 lvl i kup na 3 lvl (chyba 17.5k  uri kosztuje wiec niewile)

Nie tylko zbieracz ale też radarki mają wpływ na zbiory, zaopatrz się w kilka. 

Opublikowano

Mam zamiar kupić z początku peta i 1lv zbieracza jeżeli nie zrobi to wielkiej różnicy bo aktualne boty na boxy to porażka ..

Opublikowano

Mam zamiar kupić z początku peta i 1lv zbieracza jeżeli nie zrobi to wielkiej różnicy bo aktualne boty na boxy to porażka ..

Lepiej uzbierać na zbieracz 3 i radar 3. 

Opublikowano

Ja latam bez radarowych :) i dobrze mi sie lata  spearek+fs+pet zabieracz lvl3

Wiesz, im więcej radarów tym pet będzie latał dalej od Ciebie, a co za tym idzie więcej zbierał. 

Opublikowano

No tak ale palka raczej respi się dosyć gęsto, więc pet chyba nie ma potrzeby do odlatywania dalej . Do boxów to wiadomo, że 3 obowiązkowo i radarowe ale no na sam początek po prostu chcę trochę wrót porobić bo 1k uri/h z boxów to nie zbyt zadowalający wynik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...