Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy serwera

BKdamiano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,poszukuje ludzi do testowania mojego serwera  . Serwer został postawiony na na maszynie VPS ,pracuje juz z 2 tygodnie lecz nie ma ludzi do testow , oto adres strony : http://red-mu.mefree.pl/  stronka jedynie wymaga przetlumaczenia i uzupełnienia  ale tak to wszytko działa . Jest to sezon 6 ep3  exp na testy 900 drop 30  pozdrawiam i zapraszam :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mógłbyś dać tak z 1500 :)

Download nie dziala - błąd wszystko hula jak trzeba, pomyłka bo nie zauważyłem komunikatu od windowsa, już jest ok, wbije wieczorkiem mam nadzieję, że tam będziesz to pogadamy coś może jakieś pomysły mi wpadną do głowy, taki krejzol jestem :D

Opublikowano

Jestem za expem 1500, wbijam oblukać, jeśli zdecydujesz się na większy exp z przyjemnością zagram. Zapodaj pliczki językowe to przetłumaczę. Mój nick w grze Twardy, poproszę o itemki na bm i sumkę. Sumka to Twardy Sum.

Opublikowano

ja moge wejsc już i testować, napisałem do ciebie na gg ale 0 odzewu. mozesz mi wbic 300lvl, troche statów i jakieś itemki dać, zaraz mogę polatać po serwerze.

nick w grze: aniol

itemki dla bk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...