Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpeedBoost hack

jjayk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chciałem zapytać czy ktoś posiada hacka na speedboosty?

Jeśli tak ,to prosze o zamieszczenie linku lub pliku w odp.

Opublikowano

Nie ma takiego hacka , wszystkie osoby ktore ,,niby" posiadaja takiego hacka to oszusci , radze ci nie szukac .

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kolega wyzej dobrze prawi polac mu :D jak sie tak przejechalem daawno temu na ulepszaniu bez kowala w metin2 na stronce wpisywalo sie na +ile ma byc bron zbroja itp. i nastepnego dnia wchodze a tam konto czyste z rannga nieuczciwy :P

76561198125755300.png

Opublikowano

kolega wyzej dobrze prawi polac mu :D jak sie tak przejechalem daawno temu na ulepszaniu bez kowala w metin2 na stronce wpisywalo sie na +ile ma byc bron zbroja itp. i nastepnego dnia wchodze a tam konto czyste z rannga nieuczciwy :P

Nie ma i nie będzie. Wszystko co jest w sieci to keylogger, albo wirus. Elo :).

Napisano już o tym:

Nie, nikt nie ma ;)

Takie cheaty nie istnieją, a jeśli zauważysz coś takiego to wiedz, że jest to:

a) Keylogger

b ) Wyłudzanie pieniędzy

c) Fake

Nie ma takiego hacka , wszystkie osoby ktore ,,niby" posiadaja takiego hacka to oszusci , radze ci nie szukac .

Proszę nie powielać odpowiedzi :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

no ty;ko z tymiu miejscami trzeba uwazac 150 miejsc to jest max nie robic jakiejs astronomicznej ilosi bo moga sie zainteresowac:D

76561198125755300.png

Opublikowano

A tak w ogóle to zależy w jakim sensie autor tematu planował zadać to pytanie.

Bo np. 1 miejsce na samochód w garażu kosztuje 500 Boostów, a da się nabyć ile się chce za friko :D.

Łap: http://www.mpcforum.pl/topic/1054113-darmowe-miejsca-na-auta-w-garazu/

Myślisz, że nie wiem o bugu na darmowe sloty w garażu? :D

To niestety nie sprawi, że na konto dostaniemy boosty (boosty, które możemy wydać np. na auto).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Myślisz, że nie wiem o bugu na darmowe sloty w garażu? :D

To niestety nie sprawi, że na konto dostaniemy boosty (boosty, które możemy wydać np. na auto).

Przecież Ty wiesz wszystko :D. Tego posta kierowałem do autora tematu. ;)

Opublikowano

Dzięki, ale już to wykorzystałem. a wszystkie dowody np. na yt z hackami na sb to co?

Dowody ? Proszę Cię... 

Gdyby boost hacki istniały to chyba każdy jeździłby sobie MCLarenem, Aventadorem itp.

Wystarczy zwykły cheatengine aby naiwne dzieci się na to nabrały i później się dziwiły, że ktoś ukradł/usunął mu konto albo zepsuł mu komputer.

Pokaż mi choć jeden filmik na którym ktos hackuje sobie boosty i kupuje auta po czym nimi normalnie jeździ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...