Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a2b04236933c2bc7med.png

Kiedy to świat Metin był na skraju upadku przez zaraze kamieni metin oraz władce mistyków - Beran-Setaou
ludzie zaczeli się obawiać że ich pokolenie jest ostatnim które tchnęło na ziemiach krainy Metin !
Ale istnieje świat który nie podlega Beran-Setaou , chociaż istnieją inne zagrożenia to wojownicy tej krainy z nimi szlachetnie walczą,
jest to ostatnia nadzieja dla wszystkich.

70f1891cff.png

Pomysł na stworzenie takiego typu serwera powstał mniej więcej w kwietniu. Od tamtego momentu każdą naszą wolną chwilę poświęcamy na to aby jak najlepiej dopracować serwer. Chcieliśmy w jak największym stopniu wrócić do "starych" czasów metina.
Serwer był testowany przez długi czas, więc nie powinniście spotkać żadnych bugów.
Zależy nam również na bardzo dobrym kontakcie z Wami, dlatego nasz Team będzie starał się być dostępny wszędzie gdzie to tylko możliwe.
Najlepszym źródłem informacji i kontaktu jest nasze forum na które serdecznie zapraszamy po większą garść informacji.
Być może wraz z upływem czasu na serwer będą wprowadzane nowości, jest to jednak zależne od graczy.

STRONA GŁÓWNA:

http://tegoran.pl

e5fbc12fcb.png

FORUM:

http://board.tegoran.pl

e5fbc12fcb.png

Raty serwera:
EXP: 400%
DROP: 400%
DROP YANG: 300%

e5fbc12fcb.png

- 4 Kanały gry
- 1-5 bon
- 6/7 bon -BRAK
- Max lvl 127
- Skille z M1 na G1
- Skille z G1 na P
(za pomocą kamieni duchowych)

8ac3b1b18d.png

5adfe9ab52.png

a11084b3e0.png

4560c14568.png

dcff909827.png

7457dfbf52.png

00babfd1ca.png

Tworzenie ekwipunku zostało utrudnione w stosunku do expienia. Uznaliśmy, że tworzenie ekwipunku może być bardziej ciekawsze od ciągłego zabijania potworów.
W systemie ulepszeń wykorzystaliśmy dość sporo ulepszaczy. Tworząc taki system ulepszeń mieliśmy na celu "urozmaicić Wam grę".

Ulepszacze można zdobyć z:
- Bossów
- Misji
- Dungeonów
- Wytwarzania Ulepszaczy z kilku przedmiotów

Cały ten system jest opisany dokładnie u nas na forum

259ff58ca5.png

ee77ca5287.png
2defdb1ae0.png
e74af7ea7a.png
070914409f.png
f18ac1240b.png
629ae04611.png
ca433c6f64.png

426acdaf71.png

35bbcf6865.png
9cc5bff4b7.png
da0f40ae9c.png
d815a2087c.png

d371b5c4e3.png

Komnata Króla Pająków:
Wejście od 80 poziomu (2 osoby)

b6683febe0.png

Komnata Smoka:
Wejście od 90 poziomu (3 osoby)

f3e700a519.png

Katakumby:
Wejście od 105 poziomu (4 osoby)

659a40fc70.png

7e930843f0.png

Z racji, ze chcieliśmy wrócić do starych czasów questów nie ma dużo.
Być może z czasem i zgodnie z wolą i potrzebą graczy pojawią się nowe misje.

* Misja na 120 poziom - "Zdobycie Artefaktu" - nagroda: ulepszacze
* Misja na 125 poziom - "Mapa Skarbów" - nagroda: ulepszacze
* Biolog od 30 poziomu do 80 poziomu - konfiguracja biologa:

4bfcb4f296.png

8e2685dd65.png

322356facf.png

d311e5fdf26ec46cmed.png

admin.png

Gryzon - Główny Założyciel / Technik
Legrys - Główny Założyciel
Akkarin - Główny Założyciel / Technik Forum

cb6a71e387.png
Nothey
Nayli

5e7bff3a4b2de711med.png
- BRAK -

e59ba492b3.png
Nymeria

31ff570bad.png
- BRAK -

7721dde12d.png
Każdy gracz Tegoran.pl może ustawić sobie dowolną sygnaturę,
na każdym forum/portalu internetowym (np. mpcforum), w celu promowania naszego serwera

679a517e400a66bamed.png

4729c46de5b54770med.png

71eb93bb33.png

~~~~~~~~~~~~~~

Download Clienta:

Mirror 1:

https://mega.co.nz/#!6RohGRQI!x6Jy43oktwQ28uef9Oh6U7rCFJykWPC9e47DZWs9zl0

Mirror 2:

http://www.mediafire.com/download/cde9ii59kbjjmal/Client+Old-Yitian2.7z 

Download Autopatcher:

Mirror 1:

http://www49.zippyshare.com/v/53408146/file.html 

Autopatchera należy uruchamiać jako Administrator !

Szczegółowy proces instalacji clienta jest opisany na naszym forum.

W razie problemów bardzo proszę zgłaszać się na naszym forum, ten sposób komunikacji jest dla nas najwygodniejszy i najszybszy. :)

Prezentacja wykonana przez:

@ParadiseYT2

WERYFIKACJA:

0682559e11aa0f85med.jpg

57c68e567b5edc0amed.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem już o tym w zapowiedzi.Nie wystarczy odwzorować starego serwa.Trzeb wprowadzić innowacje, które nie godzą w klimat w Metina, np. dodatkowe przedziały w eq, loch pająków v3, słabo, że do dungów trzeba kilka osób.A jak ktoś gra w pojedynkę? Nie ma gildii? Musi stać godzinę i pytać się czy ktoś nie idzie na dunga.

Opublikowano

Pisałem już o tym w zapowiedzi.Nie wystarczy odwzorować starego serwa.Trzeb wprowadzić innowacje, które nie godzą w klimat w Metina, np. dodatkowe przedziały w eq, loch pająków v3, słabo, że do dungów trzeba kilka osób.A jak ktoś gra w pojedynkę? Nie ma gildii? Musi stać godzinę i pytać się czy ktoś nie idzie na dunga.

Nie jesteśmy zamknięci na innowacje. Mamy kilka pomysłów (część juz nawet gotowych, czekają tylko na akceptację graczy).

Jeżeli ktoś gra w pojedynkę to wtedy zostaje mu handel.

Wydaje mi się, że najlepszą rozrywka w metinie jest gra ze znajomymi, dlatego dungeony są do wykonania w grupie. :)

Opublikowano

proponuje aby do komnat i innych można było wejśc w 2 osoby (głowna postać + buff)

Opublikowano

Serwer widać typowo pod zarobek, śmierdzi mi tu nawet gotowiec terenzo poprawiony jakieś 3 dni roboty.

Moja opinia nie polecam serwera.

df3eca6886da0.png

Opublikowano

Serwer widać typowo pod zarobek, śmierdzi mi tu nawet gotowiec terenzo poprawiony jakieś 3 dni roboty.

Moja opinia nie polecam serwera.

Nie bardzo rozumiem dlaczego pod zarobek ?

Wszystko jest możliwe do zdobycia w grze.

Co do plików nie jest to żaden gotowiec i napewno nie 3 dni roboty :)

Opublikowano

Nie jesteśmy zamknięci na innowacje. Mamy kilka pomysłów (część juz nawet gotowych, czekają tylko na akceptację graczy).

Jeżeli ktoś gra w pojedynkę to wtedy zostaje mu handel.

Wydaje mi się, że najlepszą rozrywka w metinie jest gra ze znajomymi, dlatego dungeony są do wykonania w grupie. :)

Właśnie Metin zawsze był grą, w której kooperacja nie była ważna.Owszem można było iść na DT w 5 osobowym pt, ale bez problemu można było to zrobić samemu.Sporo osób ludzi grać w pojedynkę, więc dungi, do których trzeba kilka osób są bardzo krzywdzące.

Opublikowano

serwer ladnie sie zapowiada lubie takie serwery gdzie nie ma za duzo ,,syfu" (nowych broni z painta petow etc.)
jest tylko jeden problem bo zapewne nie macie reklamy i na serwie bedzie lipa pozniej lub na samum poczatku;/ 
szkoda;/ moglisie zainwestowac w reklame i rozglosnic nowy serwer ;/ 
zobacze jak bedzie wieczorem i sprawdze czy oplaca mi sie pobierac clienta ;)

Opublikowano

no brakuje mi kilku nowości, chyba że prezka nie oddaje wszystkiego :P może wbiję ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Staramy się reklamować wszędzie gdzie się da :).

Co do nowości, mamy sporo pomysłów, jednak nie chcemy robić zbyt wielkiej rewolucji na początku :)

Chcemy dokładnie ustabilizować to co mamy do tej pory :)

Kwestia biologa była poruszana kilka razy podczas beta testów.

Doszliśmy do wniosku, że takie rozwiązanie będzie odpowiednie.

Drop itemów do biologa jest dość wysoki w zamian za czas :)

Opublikowano

ja tez zapraszam, swietnie sie gra!!! serwer oczywiscie polecam :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Staramy się reklamować wszędzie gdzie się da :).

Co do nowości, mamy sporo pomysłów, jednak nie chcemy robić zbyt wielkiej rewolucji na początku :)

Chcemy dokładnie ustabilizować to co mamy do tej pory :)

Kwestia biologa była poruszana kilka razy podczas beta testów.

Doszliśmy do wniosku, że takie rozwiązanie będzie odpowiednie.

Drop itemów do biologa jest dość wysoki w zamian za czas :)

Można wiedzieć gdzie reklamujecie? Sobota południe a na serwerze 50 online i start przecież był wczoraj. To po tygodniu będzie 15 online? Z chęcią bym zagrał, ale ilość graczy mnie przeraża. Do tego ten biolog i 3-4 osobowe dungi przy tylu online. Dzieląc ilość online na 3 królestwa wychodzi nam, że na pojedynczego dunga potrzeba ściągnąć 18-24% graczy online z jednego z królestw (czyli na dunga idzie 1/5 lub nawet 1/4 królestwa)

@bonusy zawsze max?

Novum.png

Opublikowano

Na różnych forach i stronach, facebooku.

Reklama jeszcze nie ruszyła do końca.

Bonusy nie zawsze max.

a bs jest dozwolony ?

i z kad trutka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...