Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dużo FPS na mój komputer?

Langos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na super płaski to okej!

Ale na serwerach spadnie tobie to do 40

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

123 na superpłaskim powinno ci spokojnie wystarczyć.

Jak jesteś na serwerach na pewno spada ci do 30.

Opublikowano

Wchodzę i widzę:

Czy to Dużo 'Virtual Private Server' na mój Komputer? VPS - Wirtualny Prywatny Serwer

Z zaciekawienia wchodzę i co widzę? Temat o FPS - Frames Per Second o.O  Klatki na sekundę

Tak więc pozdrowienia dla twórcy za prawidłowość tematu i wprowadzanie w błąd... Ale dobrze że jest wyjaśnienie pod tematem.

Ja na Flat world mam od 100 kl./s do 300 kl./s Jak coś niszczę i buduję spadek do 15 kl./s a na zwykłym świecie i serwerze około 20kl./s Wszystko zależy od twojego procesora, mój procesor nie wyrabia ze zliczaniem operacji zmiennoprzecinkowych które odpowiadają za losowość którą jest ruch innych graczy, budowane przez nich obiekty itp.

Moją Specyfikację masz w Sygn.

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Uczeń
Opublikowano

Wszędzie Minecraft będzie ci śmigać. ;)

Na serverach nie będziesz miał takiego dużego spadku jak mówią koledzy na górze. Mogę też Ci powiedzieć że ustawienia możesz sobie zmienić na większe, a ilość klatek na sekundę ograniczyć do jakichś 60. 

+ Jak to powiedział kolega @1361622928-U485574.pngMuo : Masz literówkę w tytule.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...