Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera

Blady86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję serwera typu medium/hard do 105lvla max gdzie w grze mozna zdobyc smocze monety do item shopu a sama gra nie jest denerwujaca. Mianowicie chodzi mi o zabawy administracji w zmianach ulepszaczy ciaglym wywalaniu z serwera czy tez kasowania kont graczy przez admina bo nie potrafi dograc 4 map. Dla scislosci poszukuje czegos na podobe Ethandia.pl- zwoje,rady,kamienie duchowe,fasolki zen leca z mobow, perly z bossow w dt po ripie jest smierc jest wieza wygnancow no i z metkow oraz bossow leca smocze monetki do zakupu w is. Nie piszcie mi ze Ethandia.pl gdyz ten odpada. 3 miesiace mordegi biologa eq dropienia sm itd poszlo z dymem gdyz madry admin usunal konta bo jak juz wczesniej pisalem nie potrafi dograc 4 map. Prosze o propozycje serwerow gdyz ciezko mi znalesc cos fajnego gdzie gra sporo osob i sa wyzej wymienione rzeczy.. Modków proszę o wyrozumiałość i nie usuwanie tematu lecz ewentualne przeniesienie go w miejsce gdzie powinien sie znajdowac. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...