Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łyżworolki do jazdy rekreacyjnej +/- 250zł

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W najbliższym czasie, czyli pewnie na początku następnego tygodnia, chciałbym kupić sobie łyżworolki do jazdy rekreacyjnej, bo od niedawna mam u siebie w końcu gdzie pojeździć. Kiedyś jeździłem sporo na łyżworolkach, jednak są one mi już za małe.

Nie chciałbym na nie wydawać zbyt dużo, a chciałbym też mieć je nowe, dlatego budżet na nie to +/- 250zł.

Z tego co czytałem ważna jest w tym wypadku długość stopy mierzona od pięty do końca dużego palca, co w moim przypadku wynosi 28,5cm, rozmiar buta, który zwykle noszę to 44-45.

Nie chciałbym też jakiś szarych i nijakich łyżworolek, chciałbym, żeby jakoś wyglądały.

Widziałem też sporo "agresywnych" łyżworolek, takie nadawały by się do normalnej jazdy? No wiadomo, cały czas jakoś spokojnie jechał nie będę, chwilami będę starał się jechać jak najszybciej się da, trochę się powygłupiać itp. ale bez przesady.

Co byście w tej cenie polecili?

Z góry dzięki za propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...