Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Sprzedam PLUGIN NA GILDIE [TAB] AUTORSKI

#xXBlakeyzXx#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi również o boty, które dnia wczorajszego wpłaciłem pieniądze, miałeś mi je wysłać i nic nie otrzymałem.

Opublikowano

@Sondiq Kolego daj jakies dowody ss'y albo cos takie na skype nie pisalem w ogole z toba o moich botach wiec nie wiem czemu wypisujesz glupoty ;).
@Edit Moge wrzucic screeny jak wypisuje do mnie ze chce kupic odemnie plugin ale ja mu nie odpisuje.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie polecam. Blakezy to zwykły oszust, sprzedaje pluginy zbugowane, z backdoorem albo w ogóle nie wysyła.

PS: To nie jest jego plugin, on nawet nie potrafi odpalić eclipse :#.

Opublikowano

@xCrejzi To ja ci powiedzialm jak w ogole zainstalowac eclipse ;*.I jutro leci cala paczka YouHarda na moj proffilek pozdrawiam ;*.

Zabawne, nawet nie potrafisz pisać skryptów a co dopiero wmawiasz mi, że ty mnie uczyłeś instalować eclipse. Beka.

Opublikowano

krejzi i blackxhujwieco 

2 najlepszych programistuf i defeloperuf  tego forum juz sie nie polecaja nawzajem ?

jaka szkoda 

Opublikowano

@xCrejzi A co maja skrypty do javy hahahahahahah ? Ty gosciu wez wyjdz zdaj ta 2 klase gim.

Nie moja wina, że jesteś tak głupi, że nie zrozumiałeś mojego przekazu. Instalacja/włączenie czegoś jest tak łatwa/e jak pisanie skryptów. Nic dodać nic ująć.

krejzi i blackxhujwieco 

2 najlepszych programistuf i defeloperuf  tego forum juz sie nie polecaja nawzajem ?

jaka szkoda 

Czy ktoś tu powiedział, że ja jestem programistą. Jak na razie widzę tylko negatywną opinie na moją osobę który wypłynęła ze znajomości blakeyza. Nigdy nigdzie nie pisałem ani nikomu nie gadałem, że jestem programistą. Wprowadzasz na forum coś co nie jest prawdą.

Opublikowano

Nie moja wina, że jesteś tak głupi, że nie zrozumiałeś mojego przekazu. Instalacja/włączenie czegoś jest tak łatwa/e jak pisanie skryptów. Nic dodać nic ująć.

Czy ktoś tu powiedział, że ja jestem programistą. Jak na razie widzę tylko negatywną opinie na moją osobę który wypłynęła ze znajomości blakeyza. Nigdy nigdzie nie pisałem ani nikomu nie gadałem, że jestem programistą. Wprowadzasz na forum coś co nie jest prawdą.

jedyne co mnie z blakiem laczy to to ze w tym samym miescie mieszkamy

nie pisalem z nim, nie widzialem, nie znam 

nie chce mi sie teraz szukac postow w ktorych pisales ze piszesz z*******e pluginy znasz jave itp

ale pamietam ze cos takiego mialo miejsce

Opublikowano

jedyne co mnie z blakiem laczy to to ze w tym samym miescie mieszkamy

nie pisalem z nim, nie widzialem, nie znam 

nie chce mi sie teraz szukac postow w ktorych pisales ze piszesz z*******e pluginy znasz jave itp

ale pamietam ze cos takiego mialo miejsce

Oj, randomie to chyba coś się pomyliło. Nigdy się nie uważałem za programistę i nigdy nic nie pisałem, że nim jestem.

Opublikowano

@xCrejzi Bo jestes debilem dlatego sie nie znasz na javie.A i jeszcze mylisz fakty skrypty to nie to samo co plugin,nie wiem zajmij sie swoim zyciem zamiast pisac jakies zbedne komentarze.Zdaj ta 2 klase gim pogadamy zamiast spamic pod tematem wez ksiazke od Histori to  moze w tym roku pojdzie ci lepiej :).
@Toppic Do do tematu plugin jest zaktualizowany dodano przedluzanie gildi itp //Wiecej info na pw albo na moim skype.

Opublikowano

@xCrejzi Bo jestes debilem dlatego sie nie znasz na javie.A i jeszcze mylisz fakty skrypty to nie to samo co plugin,nie wiem zajmij sie swoim zyciem zamiast pisac jakies zbedne komentarze.Zdaj ta 2 klase gim pogadamy zamiast spamic pod tematem wez ksiazke od Histori to  moze w tym roku pojdzie ci lepiej :).

@Toppic Do do tematu plugin jest zaktualizowany dodano przedluzanie gildi itp //Wiecej info na pw albo na moim skype.

Beka. Może się nie znam na JAVIE, ale potrafię poprawić/dopisać banalną rzecz (z wyjątkami). Ale ty to jesteś już kompletny d****, nie potrafisz nic, ani pisać skryptów, ani stawiać serwerów minecraft, ani stawiać ts'a i posługiwać się putty/sftp, itp do tego wkręcasz ludzi, że jesteś taki pro-elo hakier i pro-elo programista. Boty chodzące dostałeś od komara (udostępnię wkrótce na moim profilu), więc nie jesteś hakierem, kiedyś miałeś stressera za 5$, którym ddosowałeś i straciłeś, więc DDosofil też nie jesteś. Nigdy nie napisałeś własnego pluginu, ani nigdy nie potrafiłeś naprawić błędów w kodzie (w pluginie oczywiście). Do tego sprzedajesz gildie tirexa (prawa autorskie, nie twojego autorstwa), których nawet nie wysyłasz albo wysyłasz zbugowany, teraz zacząłeś sprzedawać plugin na gildie draga.  

@ Beka. Największy programista na forum! 

@ PS: Sorry za błędy, pisane na szybko.

R53rNlG.jpg

Opublikowano

@xCrejzi Udostepniaj sobie co chcesz mam wywalone :*
"ani stawiać serwerów minecraft, ani stawiać ts'"
Widac Polski tez masz na wysokim poziomie.Ja przynajmniej czegos dokonalem a nie tworze jakis YouSrajwow ktore upadaja w 3 dni hahahahaha,tak jak wszystkie twoje serwery.
Spokojnie nie musisz sie spinac bo ci rozwalilem twoj pikny serwer minikraftttt.

Opublikowano

@"xCrejzi" Udostepniaj sobie co chcesz mam wywalone :*

"ani stawiać serwerów minecraft, ani stawiać ts'"

Widac Polski tez masz na wysokim poziomie.Ja przynajmniej czegos dokonalem a nie tworze jakis YouSrajwow ktore upadaja w 3 dni hahahahaha,tak jak wszystkie twoje serwery.

Spokojnie nie musisz sie spinac bo ci rozwalilem twoj pikny serwer minikraftttt.

Taki z Ciebie programista a jak z tobą gadałem to mówiłeś że nawet eclipsa na komputerze nie masz ? sam mówiłeś że pluginy pisze xcrejzi bo ty nie ogarniasz na takim poziomie ;)

Nie polecam kupować pluginów od niego, wszystkie zbugowane, większość z dekompilatora.

Opublikowano

@dawid2a Jesli nie mam eclipsa to po co mi dekompilator ;d ? Fu** Logic ;d.Nie znasz mnie nawet nigdy z toba nie gadalem ;).Jakis random sie udziela na scenie majkraftowej a gowno umie :).xCrejzi i pisanie pluginow hahahahahahha ? Chyba przerabianie toolsow tirexa ;).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDevKamiloPL serio jesteś aż tak pazerny??? Typowy polak. Nawet jak blakezy wystawi te pluginy to zbugowane bo te pliki to też jego praca była i nie będzie wystawiał działających ;d

Opublikowano

Plg jest na tabcraft.eu , i to jest plugin tirexa bo jestem helperem i pytałem się technika ;) Poprostu pozmieniany wygląda ;) Nie polecam a zwłaszacza że to uszust

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...