Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam windows 7 ultimate 64 bitowy. Chciałem pogarc na KamerModzie (metin2mod.tk). Jednak mod ten nie jest przystosowany pod system 64 bit tylko 32. Gdy zainstaluje moda i odpalam to wyskakuje blad i psize ze system windows nei moze otworzyc tego pliku bo nie jest zgodny z aktualna wersja systemu windows 7 64 bit. Macie może link lub jakis odnosnik do kamer moda który działa w środowisku 64 bitowym? A jeśli nie to czy istnieje jakas metoda (oprocz reinstalacji systemu na 32 bity oraz wirtuala XP) która moglaby uruchomic kamermoda na win 7 64 bit? Prosze o pomoc. Ustawianie zgodności nie pomaga, przydałaby się wersja bota na 64 bit ma ktos? :)

Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi <3

Pozdrawiam.

Oczywiscie chodzi mi o kamer moda na oficjalny, polski serwer. -.-

Opublikowano

Nie wiem co ma waga pliku do tego problemu ale proszę:

Launcher waży 7,3 MB

Po pobraniu launchera otwiera sie menadżer pobierania, pobiera się jest Finish i zaznaczona opcja "viev donloaaded file" (pokaz pobrany plik) klikam finish przekierowuje mnie do folderu a tam jest plik Metin2Mod_PL_24072014 o wadze 1kb (?) . Wtedy właśnie go uruchamiam i wyskakuje dokładnie cos takiego:

http://postimg.org/image/3k8s5rkdh/   < ----- Click

Dodam także, że jeśli użyję narzędzi do rozwiązywania problemów ze zgodnością to wyskakuje Znaleziony problem: Niezgodna aplikacja.

Opublikowano

Niestety widzę, że nikt nie jest w stanie odpowiedziec na moje pytania. Przeinstalowałem system windows 7 z 64 bitowego na 32 bitowy i mod działa. Temat uważam za zamknięty, no chyba ze ktos zna rozwiazanie problemu to prosze napisac dla potomnych :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety widzę, że nikt nie jest w stanie odpowiedziec na moje pytania. Przeinstalowałem system windows 7 z 64 bitowego na 32 bitowy i mod działa.  :P

Wiesz zmień windows na 64 bitowy  i po sprawie tamten będzie ci lepiej chodził i wogule :P
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczyło zmienić system windows 7 na 32 bity dzieki

witam cię #tevirafi sam mam 19 lat i się główkowałem jak odpalić moda na 64 bit win7 miałem ten sam problem,ale go rozwiazałem,jak jesteś nadal zainteresowany tym tematem to pisz na priv :)

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...