Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okulary do komputera

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poleci mi ktoś jakieś dobre okulary do komputera (ponoć są dla ludzi którzy długo siedzą przed kompem.) ? Najlepiej podajcie też cene :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy takie okulary wiele roboty nie robią. Lepiej zmniejszyć jasność, zainstalować program f.lux. I ot co darmowy filtr.

Opublikowano

http://sklep.gunnars.pl/- strona producenta okularów tego typu. W E-sporcie zawodnicy używają okularów tej firmy.

@Jessu Jaka jest różnica między okularami za 1500zł a tymi za 300zł :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

@Jessu Jaka jest różnica między okularami za 1500zł a tymi za 300zł :D

Szczerze mówiąc to zbytnio nie znam się na tego typu okularach, ale podejrzewam, że te za 1500 zł biorą korektę na wady wzroku, jeśli jej nie masz to powinieneś kupić okulary w okolicach 300-400 zł.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Ale tak serio to na c**j te okulary? Przecież mając dobry monitor nie doznajemy żadnej wady wzroku, możliwe iż tylko przemęczenie oczu...

Opublikowano

Ale tak serio to na c**j te okulary? Przecież mając dobry monitor nie doznajemy żadnej wady wzroku, możliwe iż tylko przemęczenie oczu...

one dzialaja jak flux, czyli zmieniaja barwy na cieple, latwiej ci zasnac potme, nie mecza sie oczy, masz podobno lepszy refleks troche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...