Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkiem ciekawie się zapowiada. Kiedyś tam grałem i była miła atmosfera. Fajnie że premium ale raczej nie będzie wielu graczy przez to ;)

Przecież można zakupić wejście dla gracza NoPremium.

;)

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

niemam zamiaru nawet płacić za to żeby sobie pograć raczej nie zawitam 

Twój problem. Serwer jest dobry, a opinie proszę pisać po otwarciu. Bo zapowiedź nie jest dobra, ale serwer jest naprawdę dopracowany.

Ps. Dzięki że refujesz temat takimi bzdurami.

Opublikowano

hmmm piszesz że serwre jest dobry to mogą tylko gracze ocenic a nie ty xD

Serwer jest dobry pod względem przygotowań, plików i mapy. Jakość gry oceni gracz już jutro.

Opublikowano

Serwer jest dobry pod względem przygotowań, plików i mapy. Jakość gry oceni gracz już jutro.

Mapa, strona, zapowiedź na YT dupy nie urywają - to co powinno przyciągać nas - graczy - wręcz odpycha.

Opublikowano

@topic

Mam zrozumieć, że nie jest to kolejny gówniany serwer Pay2Win :)

Bo powoli je już zamykają, zobaczyłem na własne oczy, bo nie mogę wbić na jeden serwer bo jest w trakcie blokowania xD:)

Czekam na starcik, niestety nie zawitam na starcie serwera bo w sobote do czwartku wyjeżdzam na wakacje ;C

Opublikowano

Mapa, strona, zapowiedź na YT dupy nie urywają - to co powinno przyciągać nas - graczy - wręcz odpycha.

Mapa, czyli spawn jest taki jaki jest, nie którym się podoba nie którym nie.

Zapowiedź, tutaj akurat masz rację, ale nigdy jeszcze nie robiłem trailerów ;).

Strona ma mało funkcji, ale i tak jest estetyczna.

Więc nie mów że odpycha.

Opublikowano

Prezentacja nic nie wnosi, server zawsze był słaby i nie potrafił się utrzymać. Nigdy nie posiadaliście autorskich pluginów, a nie ogar był non stop. Nie polecam.

Opublikowano

Prezentacja nic nie wnosi, server zawsze był słaby i nie potrafił się utrzymać. Nigdy nie posiadaliście autorskich pluginów, a nie ogar był non stop. Nie polecam.

Ta prezentacja została zrobiona na szybko, jest IP, jest data otwarcia, jest filmik.

Serwer był słaby? Zrób lepszy ;).

Nie potrafi się utrzymać? A żebyś wiedział ile serwer ma oszczędności.

Tak, nigdy nie posiadaliśmy autorskich pluginów bo po co? Normalnego gracza interesuje rozgrywka, dodatki oraz 0 laga, co u nas zawsze jest na wysokim poziomie, nie muszą być autorskie pluginy.

Nie ogar? Ciekawe kiedy :)

I serwer oceniaj dopiero po otwarciu, ty głupi hejterze.

Opublikowano

Nie polecam servera, jedno wielkie gówno. Zwykła opinia i od razu ban, administracja to je*ane 13 latki. Zero profesjonalizmu a co dopiero powagi.

Dowód:

PBAlu16.png

Opublikowano

Nie polecam servera, jedno wielkie gówno. Zwykła opinia i od razu ban, administracja to je*ane 13 latki. Zero profesjonalizmu a co dopiero powagi.

Dowód:

PBAlu16.png

13 latki? Oj stary, poebało ci się mocno w głowie.

Ps. Jesteś na czarnej liście, nie będziesz kopiował naszych pomysłów.

Uczeń
Opublikowano

"popularnego servera"? Nie jestem pewny, bo jest godzina 19 a na serverze nie ma nawet 20 graczy... ;( Reklama ponad wszystko? Raczej nie wejdę...

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

"popularnego servera"? Nie jestem pewny, bo jest godzina 19 a na serverze nie ma nawet 20 graczy... ;( Reklama ponad wszystko? Raczej nie wejdę...

Serwer jest bardzo dobrze dopracowany, reklama jest taka jest, dla gracza powinno wystarczyć że przeczyta opis zobaczy trailer i wejdzie na serwer i zobaczy, bo po reklamie oceniać serwer... gratuluję!

Opublikowano

Ehhh... kolejne gówno a nie serwer.

Zasrane pay2win, nie rozumiecie, że nikt wam nie chec płacić za "wejsciowke" na taki gówniany serwer? Wolałym sobie już to 30zł na hiplaya przeznaczyć ... 

Pomysł z "wejsciowkami dla nonpremium" jest zerżnięty z naprawde popularnych serwerów, które na tym nie tracą...

Serwer nie przyciąga niczym graczy, właściciel broni się desperacko, ale niestety hejty górą :)

Jakbyś wiedział dzieciaczku, i jakbyś umiał czytać to byś wiedział że to serwer NoPremium, i każdy wchodzi za darmo.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobrze dopracowany, reklama jest taka jest, dla gracza powinno wystarczyć że przeczyta opis zobaczy trailer i wejdzie na serwer i zobaczy, bo po reklamie oceniać serwer... gratuluję!

Hahaha, uśmiałem się. Server jest bardzo dobrze dopracowany, chyba pod względem gówna. Reklama musi zachęcać a wasza odstrasza.

13 latki? Oj stary, poebało ci się mocno w głowie.

Ps. Jesteś na czarnej liście, nie będziesz kopiował naszych pomysłów.

To wy macie tam jakieś "niby autorskie" pomysły. Ja po wejściu nic nie zauważyłem, widziałem tylko 1 wielki syf (czyli nic [to co na innych serverach]).

Opublikowano

Hahaha, uśmiałem się. Server jest bardzo dobrze dopracowany, chyba pod względem gówna. Reklama musi zachęcać a wasza odstrasza.

To wy macie tam jakieś "niby autorskie" pomysły. Ja po wejściu nic nie zauważyłem, widziałem tylko 1 wielki syf (czyli nic [to co na innych serverach]).

Znowu wyszedłeś na frajera.

Przecież kilka postów temu dawałeś ss jak jesteś na black-list serwera na nick i IP, a teraz wielce piszesz że byłeś. Daj sobie spokój, wstydu oszczędź!

Opublikowano

Sorka , ze wtrącam się do rozmowy . Ale... Ten serwer nie wypali : Slaba prezka,Hejty, popularny serwer? godzina 16 : 05 i 14 graczy? idz pan w ch.. 0 autorskich pluginów, nq . nie rozpisuje sie bo poco ? nie trace czasu .

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

@MarcinPSP - made my day, k***a! xD

(sprawdzę czy ja mam perma, za nic)

Powód bana mnie rozjebał: http://scr.hu/1uqb/kwddc
"Czarna lista hejterów" - @Fulsiek, chyba nie wiesz co to krytyczny odpowiedź poparta twardymi argumentami. Polecam Ci wrócić do podstawówki lub przedszkola - może nauczą Cię tam "przyjmowania na klatę" krytyki! ;)

Opublikowano

Serwer niedopracowany.Na serwerze sa skrypty mozna to sprawdzic pod komenda /sk reload all wyswietla sie wtedy message:
Correct usage: /sk.A samo /sk jest zablokowane dla oszukania graczy jaki to nie jest dopracowany serwer z "autorskimi pluginami".Czekam na dodanie na BlackListe serwera ;*.Pozdrawia wasz ukochany Hejter Blakeyz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...