Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam ping dochodzący nawet do 800. Tylko w cs go. W innych grach online wszystko działa jak należy, tzn ping 80 - 90. Podobno usunięcie pliku config coś da ale u mnie nie zadziałało. 

Opublikowano

Że co proszę słucham?

Start > Wpisz cmd > Enter > wpisz :  ping google.pl

Zrób ss jak skończy się pingować.

Opublikowano

Jeżeli masz program Pando Media Booster, który instaluje się razem np. z LoLem, to go odinstaluj - bo niektóre gry przyśpiesza, a niektóre wręcz przeciwnie ;)

Opublikowano

Może obniż w ustawieniach wszystko na najsłabsze. Lub może masz za słabego neta na cs go

Co mają ustaw. graficzne do pingu? Umiesz czytać? Chodzi o połączenie q nie FPSy ;)

Opublikowano

Pando Media wywaliłem dawno temu. Zauważyłem że mam to nie tylko w csie ale niektóre gry działają normalnie jak np. Warface czy FF XIV. 

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia może w parametrach startowych wpisz 

- hight

Jeżeli nie to skontaktuj się z dostawcą, ponieważ nie ma innego sposobu na naprawę tego, chyba, że coś leży po twojej stronie i masz coś nie tak ze sprzętem np. naderwane kable.

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia może w parametrach startowych wpisz 

- hight

Jeżeli nie to skontaktuj się z dostawcą, ponieważ nie ma innego sposobu na naprawę tego, chyba, że coś leży po twojej stronie i masz coś nie tak ze sprzętem np. naderwane kable.

Zauważyłem że mam tak w grach na sourcie i chyba unreal engine, bo aktualnie mam wysoki ping w Titanfallu, Csie, Gmodzie i Firefallu. BF3 i FF XIV chodzi normalnie. Aktualnie się poddaję bo we wrześniu zmieniam dostawcę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...