Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.13 bug?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matko jakie quinn E jak w grze nie grałem quinn,ani jej nie było,łosiu z challengera.

I dla MikiQ powinien być report za spam ty 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Pojawia sie, jak Quinn użyje swojego E. Ta liczba Distance Back pokazuje zasięg, który pokonała Quinn podczas swego E. Pewnie Riot zapomniał wyłączyć debug output.

Mi to wyskakuje jak zacznę używać Q sony ;_:

I to nie E quinn, bo nie gram tym.

Opublikowano

Nie mam bola,ani żadnych skryptów.

Rzucam nidalee dzidę,albo inne aoe skille np. rengara e

i mi się pojawia na chat distance B,czytam teraz na oficjalnym forum i ludzie też mają takie problemy i to nie skrypty...

@Edit

Znalazłem screena na grupie facebookowej LOLA,to nie MOJE KONTO.Ten koleś ma to samo jak ja,patrzcie na jego chat... 

958281406826598708240.jpg

PANDY NERVARIENA BHahAHa 

top/ Mi sie to kiedyś kiedyś pokazywało i od patcha do patcha takie cos miałem. Możesz napisać do suportu jak Ci przeszkadza.

Opublikowano

Riot ma jakieś błędy/bugi, wczoraj nie chciało mnie wgl zalogować do gry. Zacząłem grać rankeda, pokazało się logo na środku ekranu jak każdy wie League Of Legends i niby nie miałem połączenia z Internetem i pytało czy nie chce połączyć ponownie, dawałem żeby łączyło, ale dalej to samo. Nie wiem czy punkty mi odjęło, bo nawet nie sprawdzałem.

A co do tych licz, prawdopodobnie są to funkcje od strony serwerowej lola, które wyliczają np. rzut dzidą, odległość od przeciwnika albo czy przeciwnik ten dostał danym skillem lub hitem. Tego gracz nie powinien widzieć, riot popełnił podczas ostatnich spraw technicznych jakiś błąd i dlatego to widzicie, prędzej czy później będzie to "zamaskowane". Dalej będzie tak się dziać, ale tego nie będzie widać :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Matko jakie quinn E jak w grze nie grałem quinn,ani jej nie było,łosiu z challengera.

I dla MikiQ powinien być report za spam ty 

Łosiu z challengera xD. Wbij platyne możemy rozmawiać chociaż i tak platyny ssą. To nie w sumie nie możemy. Warn za wyzywanie poprosze :)

Opublikowano

Łosiu z challengera xD. Wbij platyne możemy rozmawiać chociaż i tak platyny ssą. To nie w sumie nie możemy. Warn za wyzywanie poprosze :)

Masz challenger i już jesteś lepszy ode mnie w życiu ? hahahahah

Naucz się czytać z zrozumieniem.Ty pewnie nie masz życia realnego tylko grasz dla ciebie lol to wszystko hahaha 

Znowu robisz offtopic za co powinien być kolejny warn.

@topic - Widziałem u wiele streamerów ale to ignorują napisałem ticket dostanę odp.to wstawię edita.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

To raczej od champa nie zależy, przed chwilą grałem lissandrą i co kawałek mi wyskakiwały pojedyncze cyferki (od początku gry)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...