Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.13 bug?

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktoś takie dziwne zjawisko,że gra sobie gra i nagle na chacie wyskakuje DistanceB i randomowe cyfry?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie, bo nie używamy BoLa. (Tak, tak to miał być żarcik taki)

Nie... Mi nic takiego nie wyskakuje bynajmniej jeszcze tego nie miałem.

Opublikowano

Nie mam bola,ani żadnych skryptów.

Rzucam nidalee dzidę,albo inne aoe skille np. rengara e

i mi się pojawia na chat distance B,czytam teraz na oficjalnym forum i ludzie też mają takie problemy i to nie skrypty...

@Edit

Znalazłem screena na grupie facebookowej LOLA,to nie MOJE KONTO.Ten koleś ma to samo jak ja,patrzcie na jego chat... 

10582983_505879929544513_714607351179894

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Mi raz wyskakiwało -,- ... Co pare sekund/minut nie wiem co to było ale już mi nie wyskakuje tylko przez jedną gre tak mialem. Tez nie posiadam bola ani innychy skryptow najczęscej się pojawiało jak używałem skilla.

Opublikowano

Co najlepsze w patch notes nic nie ma :) Po prostu,to są jakieś dane/skrypty z serwerów riota,które nie powinny się pojawiać zwykłym graczom.

O dziwo nie mam żadnego skryptu,bola a pokazuje mi się range...piszę ticket do supporta właśnie.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Jak Cię to niepokoi możesz napisać do support'a powinni Ci albo to wytłumaczyć albo prześlą ten problem jeśli jeszcze tam nie jest.

Opublikowano

Mi co jakiś czas na chacie wyskakuje samo 3 lub inna cyfra napisana pomaranczowa czcionką o.O

Nie uzywam bola...

Opublikowano

Mi co jakiś czas na chacie wyskakuje samo 3 lub inna cyfra napisana pomaranczowa czcionką o.O

Nie uzywam bola...

Wczoraj miałem to samo i nie wiem czym to było spowodowane.

Opublikowano

Zobaczcie na screenie,że gra koleś ww i też tak ma.Grałem nidalee też tak mam,lucianem też...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Przeszkadza wam to teraz w grze ? Jeśli nie to chyba dyskusja na ten temat jest zbędna :).

Opublikowano

Nie,tylko ciekawi co to i żebym jeszcze bana nie wyłapał,niby za skrypty...

To naucz się czytać, już kilka osób napisało, że to quinn E...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...