Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd ściągnąć i co potrzeba do gry w minecraft?

rocks12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dawno nie grałem w minecrafta, deszcz pada i postanowiłem wrócić do pixelowego świata, sęk w tym, że nie orientuje się zbytnio jaka teraz jest wersja, czy da się w ogóle grać za darmo czy jakieś konta potrzebne, oraz jeśli bym mógł to poprosiłbym o link do ściągnięcia. (być może jestem ofiarą skoro nie mogę znaleźć, ale poprostu dawno nie grałem i się nie orientuję)

Opublikowano

Najnowsza wersja to 1.7.10, w tej wersji jest już minecraft realms, jest mnóstwo launcherów nonpremium np zyczu. Do minecrafta jak zawsze była potrzebna tylko java i karta z obsługą bibliotek opengl powyżej 2.1. Jeżeli chodzi o launcher to w google "Minecraft by zyczu", a ja osobiście proponuje kupić grę, bo naprawdę warto :3

Opublikowano

Teraz są launchery do Minecraft, są lepsze moim zdaniem. Jednym z nich jest Minecraft by Zyczu jest to launcher non-premium za darmo link:http://minecraft.zyczu.pl/

Do Minecrafta jak zwykle potrzebna Java, i oczywiście karta graficzna ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Uczeń
Opublikowano

@Ridller Nie ryzykował bym pobierania by zyczu... Sam nie wiem ale wielu mówi że jest w nim keylogger. :) Raczej polecił bym kupić minecraft.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMuo czy testowałeś? Ja pobierałem i był czysty, normalnie u mnie koledzy grają. Proszę nie wierz we wszystko co Ci ktoś powie Zyczu nic nie ma i to tylko plotki gimbusów.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Uczeń
Opublikowano

@Ridller Jeżeli rzeczywiście masz racje to przepraszam, ale lepiej uprzedzić na zapas, niż żeby się chłopak męczył z virusami.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

CO do Minecraft Zyczu - jeśłi rzeczywiście ma keyloggera, to i tak nic nie zmienia w wielu przypadkach, bo na Zyczu grają zazwyczaj non-premium, a nonpremkom nikt nie będzie kont kradł przecież:) Ja używam i git,

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

No ja was nie rozumiem co was wzięło z tym zyczu, minusy:

-STARSZNIE wolno się uruchamia

-Mało modów możliwiych do zainstalowania

-Nie można zainstalować swoich

-Możliwe, że miał keyloggera

Ja polecam launcher keinett, sam go używałem zanim kupiłem premium.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...