Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecraft Premium.

bobo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam bardzo poważny jak dla mnie problem. Mianowicie dzisiaj (31/07/14) kupiłem Minecraft Premium kodem PaySafeCard o wartości 100zł. Wszystko ok tylko że... W sklepie na minecraft.net pisze mi "You already have Minecraft on this account" ale nie moge ani zmienić skina. bo pisze że pierw musze kupić grę, chociaż już kupiłem, ani nie mogę grać bo mam tylko dostepna opcja play demo. Co mam zrobić bo te 85zł to dla mnie dużo i nie chciałbym tego tracić. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Robiłem to już kilka razy i nie działa, w sklepie mam zatwierdzone że posiadam premium, jednak grać,zmieniać skinów itp nie moge. Wydaje mi sie że dzisiaj straciłem ponad 80zł :CCC

Uczeń
Opublikowano

Trochę nie rozumiem twojego problemu. Kupiłeś paysafecard i co? Jeżeli kupiłeś gift code to aktywuj go na swoim koncie. Jeżeli to nie to, to sprecyzuj a ja postaram się pomóc.
Z powodów których nie ogarniam nie umiem pisać na telefonie więc za wszystkie błędy przepraszam. ;)

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Chodzi tutaj o to że podczas płatności wybrałem opcje "for this account". Pozniej te kody itp. Na koncu byla informacja z podziekowaniami za zaplacenie Mojangowi. No i terraz w sklepie na minecraft.net pisze mi że posiadam już premium na tym koncie, nie mam dostepnej opcji "for this account" ani "reedem code". Ale jak chce zmienic skina to mi pisze ze "you have to purchare this game ". Gdy włączam MC to także mam dostepną opcje  tylko Play Demo. Oto jest moj problem. 

Opublikowano

To napisz na support, nie bój się o kasę bo jak zapłaciłeś to muszą ci pomóc :)

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

A przeszedles do konca platnosci? Wpisales Postcode itp? Jeśli nie to musisz postcode wpisać takie samo jak Adress 1  .   Klikasz dalej, akceptujesz warunki na stronie paysafecard, przepisujesz kod i klikasz. I powinno po odświeżeniu strony pokazać Logged In (twoj nick).  Jeśli jest logged in (email) to nie kupiłeś i sie nie martw. Ale jeśli jest logged in (nick) to wtedy pisz do supportu.

Zostanę Budowniczym Na Serwerze 1.6.4/1.7.2

27.02.2014 - Tłusty Czwartek

Czy dobiję do 50 postów w 1 dzień?

Masz jakiś problem? Chętnie pomogę ; )

Mój skype: windekxp

Uczeń
Opublikowano

Jeżeli zakupiłeś, i dostałeś wiadomość o zapłaceniu to powinieneś wszystko mieć. Wpisywałeś już giftcode? Jeżeli nie to zajrzyj na maila, tam powinien być. Potem już chyba wiesz co robić...

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

WIELKIE DZIEKI. Odpowiedzi Muo i JacobTMX pomogly mi. W sumie jak teraz mysle to bylo banalne tyle ze mialem to na skrzynce w zakladce "spam" nawet nie wiem czemu ale nie wazne, moge grac zmieniac skiny i dziala wielkie dzieki i like !!! :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...