Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputera (Tylko skrzynka) ~3200 zł

Ambo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak, chciałbym kupić sobie zupełnie nowy komputer, ten co mam idzie na sprzedaż więc nie ma mowy o żadnej modernizacji, chciałbym tylko skrzynkę, do 3200 zł z przychylnością do 3400 ale sprzęt musiałby być dobry. Komputer będzie przeznaczany do gier, 1 monitor, w przyszłości (chyba) nie miał bym zamiaru go ulepszać (może za 5 lat jak wyjdą i9 itd.). 

#EDIT

Chciałbym aby części były składane na serwisie 

morele.net

lub jakimś podobnym oferującym (prawie) darmowy montaż. <-- Kod promocyjny i montaż za 1 zł.

Opublikowano

A radeon sobie poradzi z "nowymi" grami? Może nadal wierze w ten mit że nVidia i tak lepsza :/

Radzi sobie dobrze. Nigdy nie słyszałem o takim micie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Złożyłbyś od nowa z - kartą sieciową i windowsem? Nie chcę go piracić od kolegi a kabla nie pociągnę przez pół domu + 1 piętro. Też do 3.4k

Opublikowano

Złożyłbyś od nowa z - kartą sieciową i windowsem? Nie chcę go piracić od kolegi a kabla nie pociągnę przez pół domu + 1 piętro. Też do 3.4k

Jak chcesz stracić to masz i taki zestaw:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77632&s=79579&s=78629&s=43606&s=67056&s=77781&s=79417&s=75533&s=78773&s=78214&s=15240

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/QYAUYE/ - Taniej, wydajniej, wyższa jakość. Dziękuję państwu za uwagę ;)

- Wydajny procesor

- Karta graficzna wydajnościowo taka sama jak GTX 770 a przy tym 100zł tańsza

- Pełnowymiarowa płyta główna z kompletem złącz

- Prawdziwy zasilacz

- Karta sieciowa i system wg twojej zachcianki.

Zostaje trochę kasy na inne duperele :)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Pytanie tylko w jakiej rewizji jest ten R9 280X ;)

Jeżeli 1.0, to jest kaszanka.

Ja osobiście wziąłbym inną płytę - nawet taką w formacie mATX:

http://www.morele.net/plyta-glowna-asus-b85m-g-b85-dualddr3-1600-sata3-gblan-matx-b85m-g--581279/

Wiele osób przejechało się na B85-G43. To mocno awaryjny model i wystarczy o tym poczytać w sieci.

Jeśli koniecznie ma być ATX, to proponuję zakup B85-PRO4 od ASRocka.

Opublikowano

O ile o kilku awariach Z87-G43 obiło mi się o uszy to już o B85 nie słyszałem ;) Daj link konkretnie do awaryjności B85 bo wszyscy polecają i zachwalają tylko ty jeden nie. Są ogółem dobrej jakości i mają 6-fazową, chłodzoną sekcję zasilania ale wiadomo można się zastanowić nad tym ASRockiem bo mATX specjalnie wygodnie nie będzie ;)

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...