Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony za Kreator Drużyn

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadzenie

Wiele osób,ma problem i zadaje mnóstwo pytań na forum MPCforum dział - League of Legends z powodu nowych ikon dostępnych w League of Legends.

Wyróżniamy sześć ikon,sześć różnych pozycji w Kreatorze Drużyn.

909891406816312708240.jpg

Kolejno:Asasyn,Strzelec,Mag,Wojownik,Wsparcie oraz Tank.

Wspomniane ikony bardzo prosto zdobyć,nie ma ograniczonego czasu,czyli możemy zdobyć je wszystkie.

Pierwszym krokiem,będzie włączenie naszego Lunchera,następnie kliknięcie Graj>Klasyczny>Summoner's Rift 5v5>Normal(Team Builder) Kreator Drużyn

Wybieramy czy chcemy dołączyć do drużyny,albo zostać kapitanem.Nie ma to znaczenia co do zdobycia ikon.

Następnie wybieramy bohatera odpowiedniego do pozycji.Na przykładzie mnie,bardzo podobała m się ikona strzelca,więc wybieramy jakiegoś ADC-może być to Lucian i jego rolę czyli:Marksman(Strzelec-ADC) i dolna aleja.

Po zagraniu pięciu gier obojętnie jakim strzelcem dostaniemy ikonę.

PS-Doszły mnie słuchy,że trzeba zagrać np.tym strzelcem pięć gier spod rzędu ponieważ,jeżeli potem zagramy np.asasynem w kreatorze drużyn to tamte gry,strzelcem się zresetują.Nie wiem czy to prawda :)

Screeny Pomocnicze:

phJFnZ1.jpg?1

ae3efkf.jpg?1

Na pierwszym screenie,widzimy jest sześć roli do wybrania,tak jak wyżej zagramy daną rolą spod rzędu 5 gier dostajemy ikonę,champion nie musi odpowiadać Roli,to że Riot pokazał,że Teemo to marksman możemy śmiało wybrać asasyna :)

Na drugim screenie pokazałem jak już przygotowałem sobie bohatera i jestem gotowy do odnalezienia gry :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

przeciez ten temat jest w dziale info i chyba nie jest potrzebny do tego poradnik.. chyba nikt nie jest tak glupi, zeby tego nie ogarnac z mojego tematu

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...