Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting polecacie do testów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry piszę jeśli zły dział proszę o przeniesienie, iż nie wiedziałem gdzie to umieścić, otóż przechodzę do rzeczy Mam w planach założyć prywatny serwer metin2, I chciał bym zapytać jaki hosting polecacie do testów (VPS) Planowałem Mintshost.pl Piszcie plusy i MInusy, możecie też napisać jaki polecacie na dedyka z góry dziękuje.

Opublikowano

Polecam:

Hosteam, OVH (bardzo tanio)

Nie polecam:

Jee.pl i inne takie wynalazki.

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

z własnych doświadczeń mogę polecić hosteam oraz ovh, jeśli chodzi o VPS to również exone. miło wspominam współprace z tymi serwerowniami.

Opublikowano

nigdy nie korzystałem z mintshost, więc nie wiem jak u nich z stabilnością etc. ale jeśli chodzi Ci, czy się opłaca cenowo, to porównaj sobie ceny i parametry. ja bym Ci polecał VPS z exone.pl. osobiście współpracuję z nimi już jakiś czas i stabilne serwery, a do tego nie takie drogie. ponadto za polubienie ich na FB otrzymasz kod rabatowy. więc myślę, że się opłaca.

Opublikowano

Mozecie napisać mi czy opłaca sie VPS na MIntshost?

Bardzo się opłaca.

Miałem 3 VPS'y na exone i na każdym miałem problemy z strasznie powolną instalacją portów i MySQL na na podobnym

VPS'ie na Mintshost nie było z tym żadnych problemów.

Kończąć:

VPS - Mintshost

Dedyk - Hosteam/OVH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...