Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Homoseksualizm

Pafcio Ahhh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi kochani! Nie sądzicie, że każdy powinien szanować homoseksualistów? to przecież też ludzie. Prawicowe zwierzęta propagują homofobię. Nie sądzicie, że powinno się zalegalizować związki partnerskie i odebrać tym zwierzętom prawa do dzieci? tylko 2 mężczyzn lub 2 kobiety potrafią poprawnie wychować dzieci. LIBERALIZM I OTWARTOŚĆ TO KLUCZ DO SZCZĘŚCIA. 

Hokus.gif

Opublikowano

Nie. Szukasz wsparcia na forum? Niech każdy żyje jak chce.

@Marny troll ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Bywalec
Opublikowano

Jak nikomu krzywdy nie robią, to niech sobie żyją w spokoju.

Każdemu należy się odrobina prywatności, zrozumienia. 

Opublikowano

Homoseksualizm nie jest normalny i mnie obrzydza, nie jest niczym pozytywnym, ALE osoba będąca gejem nic z tym nie zrobi, musi to zaakceptować. To nie jest tak, że sobie postanawia nagle następnego dnia być gejem. Póki robią to w domu i tego nie widzę to mam to gdzieś, więc nie, nie jstem homofobem. Homoseksualiści też mają prawo do miłości

XrgAYyk.png

Opublikowano

Homoseksualizm nie jest normalny i mnie obrzydza, nie jest niczym pozytywnym, ALE osoba będąca gejem nic z tym nie zrobi, musi to zaakceptować. To nie jest tak, że sobie postanawia nagle następnego dnia być gejem. Póki robią to w domu i tego nie widzę to mam to gdzieś, więc nie, nie jstem homofobem. Homoseksualiści też mają prawo do miłości

ty masz to szanować homofobie. Homoseksualizm jest normalny. Wszyscy są homo czy tego chcą, czy nie

Hokus.gif

Opublikowano

ty masz to szanować homofobie. Homoseksualizm jest normalny. Wszyscy są homo czy tego chcą, czy nie

Co ty człowieku pierdolisz? Ja jestem hetero. To czy homoseksualizm jest normalny zależy od punktu widzenia. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mam chęć cię zbluzgać...

Jak chcesz żyć szczęśliwie będąc gejem to wyjedź do Francji.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Homoseksualizm to choroba to jak można to zalegalizować? 

nie, chorobą jest heterosekualizm. Bóg stworzył nas byśmy się wszyscy kochali

Hokus.gif

Opublikowano

Co ty człowieku pierdolisz? Ja jestem hetero. To czy homoseksualizm jest normalny zależy od punktu widzenia. 

Tak to jest wdać się z trollem w dyskusje ^_^

Opublikowano

Mam chęć cię zbluzgać...

Jak chcesz żyć szczęśliwie będąc gejem to wyjedź do Francji.

nie, jestem homo i mam zamiar szerzyć antyhomofobię w polsce.

btw. nie trolluję wy nie tolerancyjne szowinistyczne prosiaki

Hokus.gif

Opublikowano

Witajcie moi kochani!

I wszystko jasne.

@co do dalszej części wypowiedzi, nie zgadzam się, nie powinno być żadnych związków partnerskich czy innych gówien, co nie zmienia faktu, że geje to też ludzie.

Opublikowano

Przez takich jak ty homofobia się szerzy, a Ty mówisz o jej zwalczaniu.. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Przez takich jak ty homofobia się szerzy, a Ty mówisz o jej zwalczaniu.. 

nie, my chcemy pokazać, że jesteśmy otwarci, a tacy jak wy blokują dostęp do nas. Niedługo nowa parada, więc zobaczycie, że jesteśmy zwykłymi ludźmi

Hokus.gif

Opublikowano

Może to dziwnie zabrzmi ale

DO KUCHNI

#top

Homoseksualizm to choroba taka jak shizo, to tak jak zezwolić na szerzenie się AIDS albo HIV. Nie mam nic przeciwko zalegalizowaniu tego w równoległej nieistniejącej rzeczywistości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...