Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeathmatchZ [PVP]

keypack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym emulatorem. Nie wyszukuje mi serwerow. Nie wiem czy cos wylaczyli czy co. Przy wyszukiwaniu serwerow pisze timeout connecting to master, try again later.

Pomozcie mi prosze.

Tak to jest właśnie ten bug z którym walczą już 7 dni ... Teraz przy ładowaniu "Loading game data" wyrzuca crasha .. Polecam usunąć to gówno i poszukać coś lepszego :) Bo jaki jest sens grania na emulatorze w którym po wypuszczeniu patcha występuje 1000 bugów a dev'wie nie potrafią tego ogarnąć ?

Opublikowano

Nikomu nie każe w to grać , tylko uprzedzam że administracja to panda cymbałów co leci tylko na kasę i nie potrafią nic dobrze zrobić  ... Jeden z moderatorów forum mało mnie zbanował za to że złożyłem na niego skarge , zapewne inny moderator mu o tym powiedział . Nie ważne za co , miałem na to swój powód . A każdy ma prawo do składania skarg tak ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...