Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu ala : AntyFavoring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginów tego typu, nie podsyłajcie AntiFavoring Mruczka, jakieś inne ! :)

41099282381060526874.png

Opublikowano

W javie nadajesz nazwe wyciągnietego przedmiotu z inva gm ;-; każdy ułom to napisze. a pluginów chyba innych takich nie ma

Opublikowano

Podobno masz autorski plugin na gildie to jaki problem ._...

Opublikowano

gdzie to wyczytałeś ? wkurzają mnie tacy ludzie którzy nawet nie doczytają do końca lub mylą osoby, powiedz gdzie niby tak pisałem?! :)

41099282381060526874.png

Opublikowano

@Diverse. hahahahahaha, takich głupot dawno nie słyszałem, mam autorski plugin na gildie, który sprzedaje... hahahaha! ^^ dobre bajki :) 

Divers, haha.. co tam z twoim serwerkiem? byłeś taki miły, teraz się śmiejesz? ooooo.. ^^

41099282381060526874.png

Opublikowano

@Diverse. hahahahahaha, takich głupot dawno nie słyszałem, mam autorski plugin na gildie, który sprzedaje... hahahaha! ^^ dobre bajki :)

Divers, haha.. co tam z twoim serwerkiem? byłeś taki miły, teraz się śmiejesz? ooooo.. ^^

Sorry, ruszył :-)

http://scr.hu/9a5/md8rd

http://scr.hu/9a5/mkzg3

http://scr.hu/9a5/4rlh2

W przeciwieństwie do twojego 5 graczowego serwera :P

Opublikowano

Nawet nie trzeba znać javy żeby taki banał napisać. Z tym się zgodzę. On ten plugin jeszcze sprzedaje :D

Ja tam wgl, nie czaje po co Mu inne, otworzyłby program, 3/4 klasy, i jeszcze By tam wsadził co ja mu się podoba. To tak jakbyś chciał inną jajecznice niż robi twoja mama, zamiast zrobić swoja.

{UWIELBIAM TE MOJA PORÓWNANIA}

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

hmm... bo to BETA edycja? hmmm.. bo jest whitelista? hmm.. ?

Hmmm? A kogo to obchodzi, bożę zamiast tracić czas na odpisywanie i kłócenie się kto ma lepszy serwer, gdzie sprawa jest oczywista, to ty jeszcze wzniecasz spine. Marsz do eclipse czy czego tam używasz i let's go.

graphic.png

Jeśli ten niesamowity post, Ci się spodobał, kliknij "Lubie To! ", to naprawdę motywuje do lepszej pracy ;)

Opublikowano

@Diverse. on tylko streamował, nie wiedział wszystkiego.. :)

Hmmm? A kogo to obchodzi, bożę zamiast tracić czas na odpisywanie i kłócenie się kto ma lepszy serwer, gdzie sprawa jest oczywista, to ty jeszcze wzniecasz spine. Marsz do eclipse czy czego tam używasz i let's go.

okej, okej.. nie bij :P i sorki że ten teges, ale to wy robicie większą spinę ode mnie.. ja sobie jem obiadek i się śmieje z waszych informacji które o mnie wiecie a ja ich nie wiem ^^

41099282381060526874.png

Opublikowano

Hmm a może napiszesz co ma dodawać/blokować ? :3
Może Ci napiszę ale nie wiem o co chodzi ! :C

@Hak3rPL
Napiszę Ci to,nic trudnego :P
Nie rozumiem jednego, ranga "administrator" powinna być dla osób zaufanych i którym ufasz ale jak wolisz!.

Opublikowano

@Lord Tytan chciałem prosty plugin od kogoś z forum, nie chciałem sam pisać bo ja bym się z tym cackał pół godziny, tak by ktoś raz raz napisał albo podesłał jakiś gotowy, plugin ma jedynie pokazywać jak jakiś admin wyjmie item z gamemode, to w opisie itemu pojawia się napis 

Administrator : nick_admina_który_to_wyją_LOL xdd

Ile : Ilość_Wyjętych_itemów

Kiedy : Data_kiedy

tyle chciałem..

41099282381060526874.png

Opublikowano

@Diverse. on tylko streamował, nie wiedział wszystkiego.. :)

okej, okej.. nie bij :P i sorki że ten teges, ale to wy robicie większą spinę ode mnie.. ja sobie jem obiadek i się śmieje z waszych informacji które o mnie wiecie a ja ich nie wiem ^^

Nie pogrążaj się. Wystarczy CI już, uważaj bo sobie na monitor na plujesz tym obiadkiem ze śmiechu ;)

graphic.png

Opublikowano

Nie pogrążaj się. Wystarczy CI już, uważaj bo sobie na monitor na plujesz tym obiadkiem ze śmiechu ;)

wyjdź z tematu, jedynie se posty nabijasz nie pomagasz..

Ja sie nie spina, mówie to co widze i po za tym: http://imgur.com/JMEIihE

przeczytaj co jest napisane wyżej ^^ ... 

41099282381060526874.png

Opublikowano

O mnie jakoś tej części nie ma ;c

clonfish ucina tekst jak jest za długi, wysłałem to w kawałkach, jak nie wierzysz mogę wysłać ci screena a nawet film jak do 800 innych osób to samo wysłałem ...

41099282381060526874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...