Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG

shareh3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje gry podobnej do Dragon Nest.

Raczej wszystko pojdzie

I nie, nie chce po polsku, oraz bez zadnych Metinów i LoLów.

Z góry THANKS!

Opublikowano

Może Eden Eternal? Graficznie podobna do Ether Saga, ale jest dużo bardziej wciągająca.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Może Eden Eternal? Graficznie podobna do Ether Saga, ale jest dużo bardziej wciągająca.

Nie grałem w żadną tych co wymieniłeś, ale może Dark Blood Online na steamie?

Zadna z powyzszych.

Opublikowano

refffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff refffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff refffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff refffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Opublikowano
http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Gry-podobne-do-Dragon-Nesta-to

Przypomniał mi się news wystawiony kiedyś na tej stronie.

Posprawdzaj tamte gry.

Jeżeli szukasz podobnej grafiki w grze zrobionej na instancjach to niestety nie znam żadnych takich tytułów. Wielu internautów uważa, że dragon nest jest jedyną taką grą, która swoim klimatem, grafiką i wieloma innymi "walorami" przyciąga graczy.

W 2015 ma wyjść Dragon Nest 2, ale nie ma daty premiery w polsce. 2015 światowa data premiery i data wydania w usa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...