Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ekipy do stworzenia pixelmona

dzingishan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje kilka osób do stworzenia servera typu pixelmon:

- Grafik 3D umiejący obsługiwać Blendera oraz tworzyć i modyfikować animacje i modele

- Programista potrafiący implementować modele. tekstury i animacje blenderowe do FML

- Drugiego programistę potrafiącego tworzyć modyfikacje w Minecrafcie, dokładnie animacje dodatkowe, GUI, dodatkowe systemy obsługi gry

- Technik dźwiękowy potrafiący modulować głos oraz przetwarzać dźwięki

- Lektorzy, którzy byliby wstanie użyczyć głos pod Pokedex, oraz innym postaciom

Na start proszę o zgłaszanie w celu sprawdzenia umiejętności oraz omówienie projektu. Po wspólnym stworzeniu podstawy systemu i stworzenie całego planu wynagrodzenie do omówienia.

Sam mogę świadczyć pomoc w postaci pisania klas pomocniczych lub przetwarzaniu dźwięku, oraz hosting serwera 8GB 2x1.9Ghz

Kontakt:

Mpcforum: PW

TeamSpeak: ts.skajblok.pl

Jestem otwarty na inne sposoby komunikacji :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Na tym forum to ciężko o programistę, który by umiał chociaż prosty plugin od podstaw napisać, a sądząc po maszynie jaką jesteś w stanie zaoferować to na pieniądzach nie śpisz, a bez nich kogoś kto to wszystko spełnia - nie znajdziesz. Ogółem za dużo zachodu nad takim projektem, a za małe zyski.  

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...