Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko i łatwo zarobić?

kamilo123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź w swój profil(kliknij na swój nick na górze), znajdź zakładkę Osiągnięcia i poprzeglądaj sobie - za większość z nich dostajesz 10 000 lwów a część jest prosta do osiągnięcia.

Możesz też kupić konto premium - +50% do zarobków.

W zakładce Badania przejrzyj wszystkie posiadane samoloty/czołgi z ery I i II, a następnie wybierz ten którym ci się najlepiej grało, ale najpierw najedź na jego ikonkę i sprawdź wartość pozycji "Nagroda". Im więcej % tym lepiej.

Możesz wymienić Złote Orły na zwykłe kredyty.

Możesz też kupić samolot/czołg premium - zarabiają one znacznie więcej niż normalne.

Opublikowano

Tak? Bardzo ciekawe. Więc mam dla Ciebie jedno pytanie.

Grając np. bf 109 G-10 za zestrzelenie mam trochę ponad 10 tys. srebrnych lwów.

Natomiast grając Tygrysem za zniszczenie dostaję w przedziale 1-2 tys. srebrnych lwów.

W związku z tym, czy to jest takie same zarabianie? Wyjaśnij mi to, skoro wychodzi tutaj stosunek ok. 1:10?

Czy w historycznej bitwie zniszczysz 10, 20 czy nawet 30 czołgów? Bo myśliwcem spokojnie dasz radę zestrzelić 3 myśliwce, czy tam bombowce.

Opublikowano

a wiec tak

Jak zacczynałem gre wydalem wszystko co mialem i teraz nwm jak szybko i łatwo zarobic

graj 1 tierami czolgami naprawde bitwy sa szybkie a ja za bitwe wyciagam 6/10k lwow a bitwy trwaja od 5min do 7/8  :)

najbardziej polecam ci ruskie czolgi t-50 bt-7 i zis-30 :)

Opublikowano

@_Dudix3 Z wymienionych to tylko T-50 do zarobku, bo jest OP. I z niemców StuG III A, który jest równie OP. Można też pomyśleć o II erze - Pz IV F2, pierwsze T-34 oraz KV-1.

Opublikowano

@_Dudix3 Z wymienionych to tylko T-50 do zarobku, bo jest OP. I z niemców StuG III A, który jest równie OP. Można też pomyśleć o II erze - Pz IV F2, pierwsze T-34 oraz KV-1.

kw1 ? t34 ? heh smieszny ty...

teraz jest misja na czolg premium 3 tieru u ruskich zarabia super a wystarczy zabic 90 graczy udalo mi sie  to w niecale 3/4h :)

Opublikowano

@_Dudix3 co do misji fakt - i należy także wspomnieć że będą kolejne, łącznie 14 premiumów do zdobycia.

A KW-1 i T-34 są bardzo dobrymi czołgami, łatwo się na nich osiąga świetne wyniki - a więc także zarabia.

Opublikowano

@_Dudix3 co do misji fakt - i należy także wspomnieć że będą kolejne, łącznie 14 premiumów do zdobycia.

A KW-1 i T-34 są bardzo dobrymi czołgami, łatwo się na nich osiąga świetne wyniki - a więc także zarabia.

t34 i kw-1 jak dla mnie to kw-1 jest slabe  bo taki t-50/t34 objedzie go 1  bomba w tyl i na 1/2 strzaly schodzi :) a tak a propo kw-2/kw-1 te czolgi na hita sciagam z przodu  tylko nie powiem w jakie miejsce sie bije :P dlatego  czolgi typu kw-1 mnie nie kreca :P  a t34 to s**t jak dla mnie zabawa zaczyna sie jak dla mnie od t34-57 :)

Opublikowano

T-50 będzie miał trudności z przebiciem KW-1(na APCR zada zbyt małe uszkodzenia), a ta zdejmie go na strzał. No i trzeba też dbać o ochronę przed objechaniem. Dla T-34 też może być problemem - zwłaszcza jeśli kierowca pomyśli o sidescrapie. Pierwsze modele T-34 mają mocny pancerz jak na ich tiery i działo też mocne, więc odchodami nie są.

Opublikowano

T-50 będzie miał trudności z przebiciem KW-1(na APCR zada zbyt małe uszkodzenia), a ta zdejmie go na strzał. No i trzeba też dbać o ochronę przed objechaniem. Dla T-34 też może być problemem - zwłaszcza jeśli kierowca pomyśli o sidescrapie. Pierwsze modele T-34 mają mocny pancerz jak na ich tiery i działo też mocne, więc odchodami nie są.

tylko  jeszcze ani razu nie wywalilo mnie na kw-1   grajac t-50 :D    grajac t-50    placisz mniej za naprawe niz na t34 :P no ale tez na t34 wiecej zarabiasz ale co jak co lepiej jedzic tym 3 tierem premium bo latwo strasznie  i duzo sumy mozna zarobic :) ja w 1 dzien zarobilem 400k+ tak ze o czym my mowimy :) to jest kosmiczna suma jak dla mnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...