Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verides.pl [Dedyk] [Hard]

Rotcher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w hardach jest taki,że ludzie o to omijają globalne serwery,żeby łatwo coś zdobyć i się pobawić,w dzisiejszych czasach na medium/easy trudno się wybić nowemu serwerowi,o hardach nie wspomnę nie liczne się utrzymują typu balmora z dobrą reklamą na starcie.Mimo że sam bym pograł na hardzie,to zawsze wiem,że nie ma to sensu bo 150 online to już szczyt,a to dla mnie nie frajda.

Dlatego my staramy się reklamować nasz serwer i nie chcemy żeby to było te 150 lecz 400+ bo jak sam już przyznałeś na hardzie ciężko się wybić ;)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak start o 18,
Ciągle atakują stronę ale już z tym działamy.Stronę sb mogą atakować najważniejsze że dedyka nie ruszą. Jeśli chcesz linka do clienta lub konto utworzyć wejdź na ts i najwyżej ktoś a administracji Ci założy

Opublikowano

Jakie ip ts bo coś nie mogę się połączyć ! ;/

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Musze powiedzieć, że przyjemnie się gra, Bojowego konia się szybko robi bo medale dropia miodzio, niczego do expa nie brakuje mając 25lv mam już 4 rad z szkat serwerowych a ku do G trzeba zaledwie 10. Wiec super jednym słowem.    Zapraszam xD!

Opublikowano

Forum ciągle jest ON tak samo jak i strona, i jeśli już to nie są ataki DDoS więc jeśli się nie znasz to sie nie wypowiadaj :)

Opublikowano

Twórcą jest Teodor, ja tylko napisałem questa pod to :D

Napisałeś questa całkowicie od nowa i dodałeś kolejne zakładki w tym shopie co było bardzo trudne aby się nie bugowało :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...