Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dervios.pl - System Banku, Gui Postaci, Tabelka Bonusów, Panel Boczny.

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony Avixon, iż nie długo startuję mój serwer Dervios.pl chciał bym wam przedstawić mniej więcej z ciekwaszych rzeczy, co się na nim znajduję.

Typ serwera: Hard/Medium.

Maksymalny poziom to: 120.

Lepsza wersja Tabelki bonusów, jest to lepsza oraz bardziej funkcjonalna tabelka bonusów niż zwykłe tabelki, będzie ona u nas dostępna w Panelu bocznym:

Gdy mamy jakiś bonus, tabelka podświetla nam go na zielono dodatkowo.

1083114067604271222463.jpg

Panel Poboczny - Funkcję w nim:

- Tabelka bonusów.

- Magazyn.

- System AFK.

- Zakładka Kostiumu.

- Pierścień Teleportacji.

7999414067604271222463.jpg

System banku, jest to GUI banku które będzie u nas dostępne pod F5, standardowo możemy wpłacać na konto oraz wypłacać Euro, oraz sprawdzić stan naszego konta możemy wpłacić nawet gdy expimy:

2568014067604271222463.jpg

GUI Postaci, na Dervios.pl spotkacie pod F6 takie tam standardowe GUI Postaci wygląda ono tak:

5397214067604271222463.jpg

Dobra to na tyle, ten temat nie ma na celu chwaleniem się rzeczami tylko przedstawieniem tym co będzie można zobaczyć, na serwerze Dervios.pl

Już nie długo wyczekujcie zapowiedzi serwera, jest to taki przedsmak oraz mamy wiele wiele innych ciekawych rzeczy na serwerze.

Pozdrawiam Avixon.

Opublikowano

Wszystko z*********e wygląda, te GUI postaci jest eleganckie, panel boczny też fajny jest bardzo pomocny fajne funkcję ma też.

Tabelka też chyba najlepsza lepsza od tamtych starych, Bank też dobra rzecz.

Nic tylko czekac na wiecej oraz zapowiedź serwera, na pewno zagram.

Opublikowano

Pozostaje czekać na serwer :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Niby było, ale podoba mi się prostota w wykonaniu i idealne wpasowanie w klimat metina. Powodzenia.

Post sponsorowany.

Dziękuję bardzo, myślę że jest to dobrze dopasowane do potrzeb graczy.

Wszystko z*********e wygląda, te GUI postaci jest eleganckie, panel boczny też fajny jest bardzo pomocny fajne funkcję ma też.

Tabelka też chyba najlepsza lepsza od tamtych starych, Bank też dobra rzecz.

Nic tylko czekac na wiecej oraz zapowiedź serwera, na pewno zagram.

Dziękuję za tak miłe słowa, nie długo pojawią się inne ciekawsze rzeczy.

Oraz mamy w planach nie długo zrobić zapowiedź na MPCForum tam więcej znajdziesz.

Opublikowano

Wyczuwam lekką inspirację :

249311404523842218521.png

Powiem ci tak że miałem taki sam pomysł na podobne coś, lecz jak widzisz nie mam tylu Opcji ile macie na swoim serwerze.

Chciałem dodać max 4/5 opcji które będą dosyć przydatne, nie myśl że całkowity wasz pomysł został zerznięty.

Gdyż dużo osób robi teraz wysuwany poboczny panelik.  ^_^

Opublikowano

Śmiechłem

BonusPage od Adamsa

Bank z mpc

Gui to samo

Buttony pewnie z poradnika <3

Same gówna co się chwali gotowcami.  prawie jak Asfen.

xxx

Opublikowano

to gui postaci pod F6 jest całkowicie zbędne, od tego przecież twórcy metina zamieścili Taksbar. Polecam dodanie go pod buttonem po kliknięciu na gracza, tam gdzie handel, pvp, itd tak aby inny gracz mógł to zobaczyć.

Opublikowano

Śmiechłem

BonusPage od Adamsa

Bank z mpc

Gui to samo

Kolego przepraszam cb bardzo, jak byś czytał dokładniej to byś wiedział że temat nie ma na celu chwaleniem się, lecz przedstawieniem co można znaleźć na serwerze.  <3

to gui postaci pod F6 jest całkowicie zbędne, od tego przecież twórcy metina zamieścili Taksbar. Polecam dodanie go pod buttonem po kliknięciu na gracza, tam gdzie handel, pvp, itd tak aby inny gracz mógł to zobaczyć.

Dzięki za pomysł, być może postaram się coś z tym pomyśleć.

Opublikowano

Kolego przepraszam cb bardzo, jak byś czytał dokładniej to byś wiedział że temat nie ma na celu chwaleniem się, lecz przedstawieniem co można znaleźć na serwerze.  <3

Co następnym razem pokażecie? Skin waszego forum, podjeb***y z mpc? 

Opublikowano

Co następnym razem pokażecie? Skin waszego forum, podjeb***y z mpc? 

Powiedz mi kolego napisałeś teraz tak, jakbyśmy my zapierdal**i rzeczy z MPC?

Czy czymś się sugerujesz bo nie rozumiem, czemu niby miał bym się chwalić skinem forum? I napisz mi proszę dlaczego napisałeś że kradziony z MPC?

Opublikowano

Po 1. Nie jesteśmy Kolegami.

Po2. Ja uważam że pokazywanie co będzie na serwerze można umieścić w prezentacji. Dodatkowo twierdzę iż dział media jest stworzony przede wszystkim do  filmów oraz (uwaga teraz słuchaj) Pokazywanie graczom innowacji.! tego kto nikt jeszcze nie miał. 

Duża ilość osób przeglądających dział Media pewnie się ze mną zgodzi.

Tak samo ja mogę zrobić temat i pokazać co się dostaje na start....

xxx

Opublikowano

Śmiechłem

BonusPage od Adamsa

Bank z mpc

Gui to samo

tak samo jak ty, i twoje serwery:)

ps. to jest dzial media jakbys nie widzial, i mozna tu pokazywac rzeczy ktore sa na naszym serwerze misku

fajne, ale te wysuwane gui ma za mało opcji i wydaje sie takie puste.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

tak samo jak ty, i twoje serwery:)

ps. to jest dzial media jakbys nie widzial, i mozna tu pokazywac rzeczy ktore sa na naszym serwerze misku

fajne, ale te wysuwane gui ma za mało opcji i wydaje sie takie puste.

Tak mam w planach, dodać tam jeszcze 3/4 opcję dodatkowe.

Opublikowano

A.s.e.k , rob 1000 serwerow z plikow Dracosa ktory ojebałes <3 : )

nie podoba sie nie komentuj , sam watpie byś coś lepszego zrobil samemu , bez zadnych swoich pjonkow ^^

Nie szanuje cie nie bede cie szanował mam swoje powody , niewiesz kto kryje sie pod tym nickiem , ale niechce robić ci obciachu na cały dział metin2 , bo nie jestem typowym polaczkiem który , nie docenia cudzej pracy .

tak napropo co z tego ,ze wszystko z poradników ? a ty jak uczyłeś sie lua , stawianie serwerów itp.? Z PORADNIKÓW , bo samemu byś się uczył okolo 30 lat ^^

AW: Fajnie wyglada czekam na dalesze prace

Specjalista
Opublikowano

Ciekawe czy bank odbugowany ;]

Kojarzy mi się z tym co jest na mpc.

Ale ogólnie ładnie to wygląda.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

A.s.e.k , rob 1000 serwerow z plikow Dracosa ktory ojebałes <3 : )

nie podoba sie nie komentuj , sam watpie byś coś lepszego zrobil samemu , bez zadnych swoich pjonkow ^^

Nie szanuje cie nie bede cie szanował mam swoje powody , niewiesz kto kryje sie pod tym nickiem , ale niechce robić ci obciachu na cały dział metin2 , bo nie jestem typowym polaczkiem który , nie docenia cudzej pracy .

tak napropo co z tego ,ze wszystko z poradników ? a ty jak uczyłeś sie lua , stawianie serwerów itp.? Z PORADNIKÓW , bo samemu byś się uczył okolo 30 lat ^^

AW: Fajnie wyglada czekam na dalesze prace

Nie masz wiedzy z jakich plików korzystam.

Dla twojej informacji sf dracosa nawet w 20% nie były skończone.

Nie masz pojęcia co tam było a czego nie było.

+Jak mogłem ojebać dracosa jeżeli nawet dostępu do ftp strony oraz płatności nie miałem - Gratuluję...

Moich pionków>? Jakich? to że pewne osoby mi pomagają to są pionkami?

Podpowiem Ci że każdy się uczy z poradników lecz nie wszystko w nich jest więc samemu trzeba też się pouczyć.

Uczyłem się lua? troszkę podszkoliłem ale nie jestem w questach zaawansowany.

Czekasz na dalsze prace? Dopuki nie zostaną wrzucone w dział Tut i dl raczej nie zobaczysz.

+Domyslam się kim jesteś.

Nic ciekawego, nic nowego + Asfen w teamie nic tylko grać. <3xD xD xD

Masz jakieś dowody argumenty że to Asfen?

xxx

Opublikowano

Wiesz dobrze , o jakich pionkow mi chodzi ^^ .

Masz racje praca z : Metin2 - Serwery Prywatne - Tutoriale i Download . Ale co z tegp nie mow ,ze ty nigdy nic nie sciagales z tego zjebanego forum , bez ktorego 12latki nie umialyby stworzyc serwera

Aw. Kiedy nastepne pracy , jak zakladasz serwrer moglbys odpisac randomuserowi ;)

Opublikowano

BYŁO BYŁO I JESZCZE RAZ BYŁO. Myślałem że pochwalisz się czymś nowym. Przerób se to gui postaci na gui peta i już lepiej będzie to wyglądać. 

@.A.s.e.k. Dobrze hejtujesz ale i tak robisz serwy 2 tygodniowe pod hajs zbugowane i w ogóle słabe w chui

NAS CHEJTERZÓW ROBI SIE CORAZ WIECEJ. SRAM NA GOTOWCE !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1153052-pomoc-serwer-do-sprawdzania-map-

Okej ;)

@top

Gui postaci z którego clienta wyciągnięte? ;)

Gui postaci jest kupione, a nie wyciągnięte.

BYŁO BYŁO I JESZCZE RAZ BYŁO. Myślałem że pochwalisz się czymś nowym. Przerób se to gui postaci na gui peta i już lepiej będzie to wyglądać. 

@.A.s.e.k. Dobrze hejtujesz ale i tak robisz serwy 2 tygodniowe pod hajs zbugowane i w ogóle słabe w chui

NAS CHEJTERZÓW ROBI SIE CORAZ WIECEJ. SRAM NA GOTOWCE !

Tak na dniach pojawi się nowe Gui Peta.

Opublikowano

Ach ten nixo... :D

Tak jest kupione od Nixo.

Na dniach pojawi się Gui Peta, oraz Nowe kodowane logowanie oraz parę innych drobnostek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...