Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ask.fm "Wybierz wszystkich znajomych"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak aktywować funkcję "Wybierz wszystkich znajomych" na asku? Ja tą opcje mam nawet nie wiem skąd, ale mój kolega również ją chce niestety nie wie jak ją aktywować.

Jeśli ktoś dysponuje informacją jak ją aktywować to prosiłbym bardzo żeby się nią podzielił =)

254841406760146375985.jpeg

Opublikowano

Czekaj 10 minut - pomyśle nad tym chwilę i dam Ci tu znac ponownie.

edit:

Sorry, sam nie wiem, jak to zrobić, szukałem w necie, szukałem na wszystkie sposoby (aby Ci pomóc) i nie udało mi się znaleźć poprawnego tematu. 

Niestety nie mogę Ci pomóc w tym.

bez gif

Opublikowano

Czekaj 10 minut - pomyśle nad tym chwilę i dam Ci tu znac ponownie.

edit:

Sorry, sam nie wiem, jak to zrobić, szukałem w necie, szukałem na wszystkie sposoby (aby Ci pomóc) i nie udało mi się znaleźć poprawnego tematu. 

Niestety nie mogę Ci pomóc w tym.

Jakieś inny pomysły?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, ponawiam temat ponieważ od wczoraj (12.01) mam ten sam problem :(

No to tak od jakiegoś czasu miałem właśnie tak, że musiałem zaznaczać po 50 osób (chyba od początku aska,  nie pamiętam dokładnie) a od jakiegoś czasu (będzie z miesiąc) ask dodał mi taką właśnie funkcję, że mogę sobie za pierwszym razem zaznaczyć wszystkich znajomch... Obserwuje 250 osób, bardzo proszę o szybką pomoc, pozdrawiam :)

Opublikowano

Powiem Ci tylko tyle, że sam tej opcji nie możesz ustawić. Twój kolega musi używać aska przez jakiś czas i zadawać pytania. Dopiero po jakimś czasie dostanie taką możliwość tzn. dostanie opcje Wybierz wszystkich znajomych już automatycznie, i zamiast wybierać po 50 to będzie już ją miał gotową. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...